Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tanya a Portia stráví den se svými okouzlujícími přáteli Quentinem a Jackem. Harper je v šoku, když se dozví o Ethanově mejdanu. (HBO Max)

Recenze (8)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli něco milovat na Lotosu jako celku, tak je to jeho netradiční hudební podkres, co směle spojuje tuhle sérii s loňskou. Co ale v mých očích letošní nástavec do seriálu vyzdvihuje před sezónou číslo jedna, jsou zdejší postavy. Není tu jediná, co by hrála druhé housle, všechny mají rozehrané žhavé karty a na konci se tu musí semlít něco fakt kulervoucího. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Osudy našich hrdinov sa začínajú prepletať. Harper sa vracia z Barokového kaštieľa a na gauči nájde obal od gumy. Tanya sa spriatelí s miestnymi homosexuálmi, ktorý sa jej snažia dokázať, že stále za niečo stojí. Portia podľahne nutkaniu vyspať sa s miestnym grázlom. Albie a Lucia prežijú vášnivú noc a zrejme bez platenia. Prevedenie: Konečne začína mať seriál grády. Simona Tabasco je neskutočne sexi a to nehovorím pre to, že tu hrá kurvu ale to dievča je asi to jediné čo ma pri seriály ešte drží. Všetky ostatné charaktery ma neskutočne serú už aj Mia. Len dúfam že nebudeme svedkami ďalšej "Pretty Woman" v Albieho podaní. 75% ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz ked sme na tej dovolenke a prilezitosti sa nukaju, tak si to teda uzime, i ked to nie je presne podla nasich predstav. Takto nejak by sa to dalo zhrnut. Je jasne ze postava Aubrey nieco vyvedie. :) Ciernovlasa Talianka si dopriala slusaka ako dezert, ked bola chvilku "down" a "monstrum", co vytvorila, takmer pre potencionalnu karieru "zabila sprostredkovatela". ...70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, jo, tvůrci se zatím pevně drží toho, v čem jsou dobří, a nesklouzávají do nudného vatění, takže i čtvrté epizodě druhé sezóny jsem mohl přiklepnout čtyři kousky, aniž bych musel o svém hodnocení jakkoliv pochybovat. Pravda, jde teprve o druhý resort tohoto hotelového řetězce, který jsem mohl navštívit, přesto už začínám mít neodbytný pocit, že pro manažerskou pozici je tady, kromě potřebných schopností, potřeba splňovat i jednu velmi konkrétní podmínku. A Valentina ji zatím splňuje kouzelně:-) Znovu jsem se velmi dobře bavil, protože atmosféra postupně houstne a děj se zajímavě zaplétá. Nikdy jsem sice nezobal Viagru, ale stoprocentně vím, že bych si ji případně s nějakou žlutobílou kapslí nespletl. Proto se divím, co všechno je možné. Kecám, nedivím se. / "I creato monstro..." / Poučení: Být potrestán za něco, co jsem nespáchal je vrcholem nespravedlnosti. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ABSOLUTNÍ STROP. Takhle epizoda mi neskutečně sedla, konečně se zde příběhy začínají posouvat a míchat vztahy mezi postavami. Ozvučení naprosto dokonalé, prostředí už zmiňovat nemusím, dělám to v každém díle. A jak píše kolega tady v komentářích - Simona Tabasco je v tomto seriálu skvělá, a stává se mojí nejoblíbenější postavou. Stejně je zajímavé, že (nejen) moje nejoblíbenější postava je prostitutka, ale děj v seriálu Vám ukáže proč tomu tak je. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Kniha, ktorú Albie (Adam DiMarco) číta, je "Architektúra uzavretých svetov" od Lýdie Kallipoliti. Je o uzavretých, sebestačných systémoch, ktoré by mohli metaforicky opisovať strediská Bieleho lotosu. (molcan2)

Reklama

Reklama