Reklama

Reklama

Živý terč

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Psychopatický zabiják Emil Fouchon se svou bandou za tučnou odměnu organizují pro zvrhlé zbohatlíky lov na člověka. Protože pečlivě vybírané oběti jsou většinou bezdomovci, kteří nemají žádné příbuzné, běží "obchod" poměrně hladce. Komplikace začnou v okamžiku, kdy se objeví právnička Natasha Binderová, která hledá otce, jenž byl jednou z posledních obětí lovu. Fouchonovi zabijáci by si jistě s takovou komplikací snadno poradili, kdyby se neobjevil námořník Chance Boudreaux. Je mistrem bojových umění a bývalým příslušníkem elitní jednotky. Je však bez peněz a nutně potřebuje práci. Nechá se Natashou najmout, aby pátral po jejím zmizelém otci. Brzy se dostane gangu zabijáků na stopu. Netrvá dlouho a dojde k první divoké přestřelce. Její obětí se stane několik vrahů a policistka Carmine Mitchellová, která Natashe a Chancemu pomáhala při pátrání. Chance s Natashou uprchne do blízkých lesů ke svému strýci Douveemu. V patách jim jsou Fouchon a jeho muži, motivováni velkou finanční odměnou za zabití Chance. Kruh kolem pronásledovaného se pomalu uzavírá. (TV Nova)

(více)

Diskuze

ramislav

ramislav (hodnocení, recenze)

Tento film jsem v detsvi hrozne moc zral!!! Jeste jsem premyslel, ze bych si mohl udelat takovy malinky van dammovsky maratonek 5 jeho nej filmu, napr. Kickboxer, Krvavy sport, Univerzalni vojcl, Zivy terc a Timecop :)

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Tak ti z vás komu se líbil film, tak říkám, že HT může být ještě lepší!!! To by ale museli vydat režisérskou verzi nebo workprint, který naprosto odpovídá režijnímu akčnímu stylu Johna Woo. Delší akční scény/záběry, jiný soundtrack atd. To jsem úplně čuměl co tam byly za vystřižený scény a vůbec jsem nechápal, proč to mohli téměř vše vystřihnout? Škoda, že ten workprint už na youtube není :(

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Pri střeleckých akcích,je tento film podobný filmu Hard Boiled,proto ode mě takové hodnocení.Zkrátka typicky stejne výborný John Woo

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

Skvělé hlášky: Já se vrátím a uříznu si řízek. Nevotravuj mě :-)

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Ak by niekto nepoznal Van Damma tak mu ako prvy odporucim prave tento film! Uplne dokonaly akcny film so skvelym Van Dammom ktory tam ma uzasne bojove sceny!

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

van dammeho filmy ma proste dokazu vtiahnut do deja ... 5*

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Reklama

Reklama