Reklama

Reklama

The Chubbchubbs!

  • Slovensko Chubb Chubbs
Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi / Komedie
USA, 2002, 6 min

Obsahy(1)

ChubbChubbs predstavujú mimozemské stvorenia, ktoré napadnú planétu, na ktorej sa nachádza úprimný, ale nemotorný hrdina Meeper a spievajúca diva ZyZaks. Meeper sa údatne pokúša varovať hosťov Ale-E-Inn, že im hrozí nebezpečenstvo. Zrazu sa ale sám ocitne zoči-voči najpríšernejším stvoreniam v galaxii. (genetique)

Recenze (94)

golfista 

všechny recenze uživatele

Skvělý kousek Erica Armstronga (vizuální efekty pro Jurský park), který byl poprávu oceněn Oscarem za krátký animák. Ke spatření v bonusech na DVD MiB II. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení na které jsem narazila dost náhodou. Jedna ufounská hospoda ve které zpívá cca pětiprsá ufounská Aretha Franklin a ve které potkáme spoustu starých známých (třeba Yodu) a v ní pracuje jako uklízeč večný smolař snící o kariéře zpěváka... Tahle spousta nápadů na kratinké stopáži s optimistickým rozuzlením musí snad každého potěšit. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Perfektně naanimovaný výsek ze života jednoho průseráře lze vnímat jako parodii na sci-fi filmy (nechybí ani miláček všech Star Wars fanoušků Jar Jar Binks) i jako oslavu mezidruhového přátelství tak zvrhle optimistickou, že je těžké nezačít za zvuků závěrečné melodie instinktivně křepčit. A potom ty malé, roztomiloučké žluté potvůrky - dokud nevycenily zoubky, přál jsem si je mít doma. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Milé prekvapenie z nejakými odkazmi na Star Wars, ktoré slušne pobaví. /80%/ __tento short film pozri na: DVD Divoké vlny ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ani ne šestiminutový animovaný kraťas, který má však více nápadů a humoru než drtivá většina současné rádoby vtipné celovečerní animované produkce. Má to švih, výborné zpracování i sympatického hrdinu. Prostě zábava. ()

May 

všechny recenze uživatele

Geniální dílko, které jsem náhodně stáhla v houfu jiných věcí... a vůbec toho nelituju, považuju ho za svůj poklad:) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt nechapu, jak tahle kokotina mohla dostat oskara. Divne plasticky vypadajici animace, uchylackej pribeh, ve kterym se motaj postavy ze Star Wars a kdyz se konecne na scenu dostanou Chubb Chubbsove, tak to skonci. A je s podivem, ze i pres tu hromadu odkazu na znamy filmy, to neni skoro vubec vtipny. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Výborný animák ve kterém je vše špatné i dobré tím zábavným. Dá se říct, že to je mimozemská hospoda, ve který se stávají nápady Erica Armstronga. Ani by jste nevěřili co dokážou malá kuřátka. :o)) Ani se nedivím, že o dostalo Oscara. Jen tak dál. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Aretha Franklin dobře válí, stejně tak jako tento krátkometrážní filmek. Myslím, že si toto animované dílko oprávněně zaslouží "Respect":) ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Jako jo, když si jedna z těch potvor začla taky pobrukovat onu známou melodii (kterou mám zafixovanou téměř výhradně jako ideální písničku pro vstup do boxovacího ringu), zasmál jsem se, stejně tak i u E.T.ho, ale jinak mě tenhle druh humoru, který tu převládá (vědro na hlavě, přiskřípnutí dveřmi, spadnutí z výšky na někoho jiného) už prostě nebaví, jestli vůbec někdy bavil. Nějaký gejzír nápadů se nekoná, většinou jsem podobné viděl jinde. Například ta kuřátka, podobný model nevinného malého zvířátka je i ve Futuramě v podobě postavičky Nibbler a jeho druhu. Stejně tak hospoda, ve které se vyskytují příšerky z pár vesmírných filmů (záměrně neříkám sci-fi, páč většina z nich je ze Star Wars :-) ), velmi podobný nápad byl i v intru ke hře Theme Hospital, kde se zase vyskytovaly v nemocnici v čekárně charaktery z jiných her. Jiných nápadů jsem si asi nevšiml. ()

Reklama

Reklama