Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Hammil vytvořil zařízení, které dokáže na dálku ovládat jakékoliv vozidlo. Přístroj mu však ukradne neznámý maskovaný muž, který chce pomocí něho unést vlak vezoucí nový typ výbušniny. Na scénu jsou proto povoláni Batman a Robin, aby neznámého muže našli a zajali. (henrycruel)

Recenze (4)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hlavním problémem tohoto serialu je to, že příběh, který by normálně vydal na 70 - 90 minut dlouhý film je tady natáhnutý na víc jak 4 hodiny. Většina epizod je dějově úplně zbytečných. Bennetovi se mnohem víc povedli oba Supermanové než tento Batman. Ze začátku je to docela zábava, protože černobílý Temný rytíř prostě nemůže nebavit, ale ta se ke konci vytrácí. Oba představitelé hlavních rolí jsou poměrně nevýrazní. Líbila se mi Vicki Vale, reportérka, která mi dost připomínala Lois, ale narozdíl od Lois hrála pouze druhý housle a byla zoufale upozaděna. Jako největší průser spatřuji to, že Batman s Robinem nemají Batmobile, protože na něj nezbyly peníze. Takže jezdí různými auty, nejčastěji stejným autem jako má Bruce Wayne a pak z toho vznikají různé vtipné situace - Vicki: "Ví Bruce Wayne o tom, že jezdíte jeho autem?" Batman: "Samozřejmě, že ví." Vicki: "Kdybych neznala Bruce, tak si budu myslet, že vy a on jste jedna a ta samá osoba." __ Dávám tomu tedy hodně slabé tři hvězdy. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Čudujem sa, že tento druhý hraný Batman má horšie hodnotenie ako prvý, nakoľko v tomto Batmanovi už minimálne Robin vyzerá dôveryhodnejšie a aj zápletka je tam sofistikovanejšia. Každopádne tie bitky boli stále na mizernej úrovni. Určite hodnotím lepšie ako prvý film o Batmanovi. 40 % ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo ještě horší než první filmový seriál z roku 1943. Postavy jsou ještě tragičtější a Batman vypadá skutečně spíš směšně než nebezpečně. Nepovedlo se ani v tomhle případě přidat nějaký dobrý příběh, a tak snímek padá s tím, že je to jen natahované něco, co sází na oblibu známých komiksových postav. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem trošku musel někdy přetrpět nudné zbytečnosti a natahování. O něco slabší, ale beru dobu vzniku. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Batmanův kostým jeho představiteli Robertu Lowerymu zcela nepadne, neboť byl původně ušitý pro Kirka Alyna. (liquido26)
  • Vzhled Vicki Vale (Jane Adams) byl údajně inspirován Marylin Monroe, se kterou se tvůrce Batmana Bob Kane setkal na jednom filmovém večírku. (henrycruel)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (henrycruel)

Reklama

Reklama