Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zastaví se, jen aby si dobili. Li Ann a Mac Ramsey byli vybráni mocným hongkongským mafiánem, aby se stali dokonalými agenty pro zvlášť nebezpečné mise. Dostane se jim výcviku s jeho vlastním synem Michaelem a stanou se členy "rodiny". Li Ann si dokonce má vzít Michaela - jenže ona a Mac se už dlouho tajně milují. nezbývá jim tedy, než utéct. Za to je však čeká trest a jejich romance se tak promění v divokou akci plnou nebezpečí a intrik! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ako pilot k televiznemu serialu to vyzera fantasticky a presne tak k tomu treba pristupovat. Samotny serial ma uz sice nebavil a po par dieloch som to zabalil, ale kedze pilot v pohode funguje aj ako samostatny film, tak to nevadi. Mne sa toto paci viac ako dalsi tv projekt Johna Woo: film BlackJack, ktory sice ma lepsie natocene akcne sceny, ale zapletka ma v ňom vôbec nebavila. Tento pilot ma skvelu zapletku, ktora perfektne funguje (proste variacia na Wooovu HK klasiku Once A Thief ) a aj akcne sceny su solidne. A nesmiem zabudnut na skvele herecke obsadenie (Ivan Sergei, Nicholas Lea a Michael Wong). Proste spokojnost. 6/10. ()

choze 

všechny recenze uživatele

V druhé polovině 90. let si John Woo kdovíproč dvakrát zadal s kanadskou televizí, kde se pokusil vytúrovat na koukatelnější úroveň nejprve tenhle televizní akčňák, který až dodatečně inspiroval seriál produkovaný Wooem a o dva roky později ještě regulérní seriálový pilot BLACKJACK s Dolphem Lundgrenem. Spíš než ve formě (která je mnohem patrnější v BLACKJACKOVI) je tu Woo cítit ve vykrádání svého staršího filmu ZLODĚJI. Naprosto zbytečný počin. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Som rád, že sa z tejto sračky dokázal Woo vyhrabať a rehabilitovať sa do režisérskej formy a pohody, ktorú momentálne ('09) má . Toto bolo naozaj zúfalstvo, bez hercov, akcie, humoru. Dávam veľmi solidárne dve hviezdičky. 40%. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Hodně špatná televizní tvorba od jinač skvělého Johna Woo. Příběh je jednoduchý a sto krát použitý a Woo se nepokusil ani o zajímavou zápletku nebo pořádné akční scény. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Podobne, ako jeho ďalšia televízna ´´pecka´´ BLACKJACK, sa aj toto topí v priemerných akčných scénach ( aspoň teda na Wooov kaliber ) a plytkom deji. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených akčních seriálů. Nechybí mu příjemné bojové scény, zajímavé charaktery ani humor. Sice je vidět, že rozpočet byl hodně omezený, ale tentokráte platí za málo peněz hodně muziky. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Oproti druhému TV filmu John Woo Blackjacku, je tohle slabší. Chybí tu někdo jako Lundgren a více akčních scén, kterých je zde poskromnu. Navíc rozdíl mezi kinofilmem a filmem pro TV byl v té době, hlavně co se týče obrazu, markantní. A originálním Once A Thief s Chow-Yun Fatem se to inspiuje jen velmi volně a o tom, jak je o dost lepší, se ani zmiňovat nebudu. 4/10 ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Americká verze Zlodějů a rozhodně lepší než blackjack. I tak je to strašnej propad Johna Woo a další vyflus z ameriky, kde rozhodně neměl chodit. I když se mu něco povedlol V asii dělá lepší filmy :) ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Protrpěl jsem originál a při zjištění, že mají Zloději ještě televizní kanadskou verzi taky od Johna Woo, přepadlo mě horko. A bohužel jsem se nepletl, protože Agenti z podsvětí je sice krátká, ale nekoukatelná televizní doba na konci tisíciletí. Takových filmů vznikalo tisíce a tisíce bylo lepších, nebo alespoň koukatelnějších. ()

johnsnow odpad!

všechny recenze uživatele

Hladám v stánku dobrý film. Chytím toto do ruky ačítam: Režia-John Woo. Berem a teraz to ľutujem. Naštastie to stálo iba euro. ()

VincentXI 

všechny recenze uživatele

Pôvodne hlásili že v TV bude Woovka Zlodeji s Chow Yun-Fatom ,ale namiesto toho pustili túto hrôzu. Celý film som nemohol uveriť že to režíroval John Woo. ()

Reklama

Reklama