Reklama

Reklama

Severní Korea: V mysli diktátora

  • USA North Korea: Inside the Mind of a Dictator
USA, 2021, 86 min (Alternativní 2x44 min)

Režie:

Rob Coldstream

Hrají:

Kim Čong-un (a.z.), Donald Trump (a.z.)

Obsahy(1)

V pokračování úspěšné dokusérie z roku 2019 se i nyní zaměříme na neobvyklou historii jediné komunistické vládnoucí rodinné dynastie. (National Geographic)

Recenze (4)

Kokutek 

všechny recenze uživatele

Kim Čong-un je magor a úchyl, stejně jako jeho fotr a dědek a nemělo by se mu ustupovat ani o píď...a Trump je idiot, kterej touží akorát po popularitě a je závislej na blescích vod foťáku...ještě, že už je pryč od "čudlíku"...souhlasím s tím, co bylo řečeno, až to v Severní Koreji řachne, nebude to asi vůbec hezký, ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Veľmi solídna záležitosť, pričom s názorom užívateľa "agassi68" sa naozaj nedá nič iné, ako súhlasiť. Citujem: "Keď vidím typy Kim and Donald na čele štátov disponujúcich jadrovými zbraňami ma oblieva pot". Len musím dodať jednu vec. Nenechajte sa zmiasť výzorom či samotným správaním osôb. Ďaleko väčším psychopatom môže byť ten, čo zdanlivo pôsobí normálnejšie, ako Vaša Krstná mama .. ()

Reklama

nula87 

všechny recenze uživatele

Opět zajímavé pokračování seriálu SK: Tři Kimové, tentokrát zaměřené už na aktuální současnast a Čonga, jak mu říkáme. Opět poutavé, pro mě především linka o sbližování s Donaldem. 75% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama