Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tahle legenda mi nikdy zvlášť vtipná nepřišla. Na celém seriálu jsou pro mě zajímavé pouze tři věci. Ten člověk v obleku Alfa se celou dobu musel asi dost pařit. Je to jedno z mála zpracování čehokoli, kde se objevuje moje jméno, ač v anglické podobě Tanner. A Will vypadá jako Par Marts. To je tak vše. 50% ()

Heroin17 odpad!

všechny recenze uživatele

Ta chlupatá zrůda žere kočky. Chápete? Žere kočky! Co to doprdele je za seriál, kde hlavní protagonista- trpasličí zrůda z vesmíru, která pelichá po pohovkách a onanuje na záchodě- požírá kočky? Představte si třeba večerníčky, kde by Káťa sežrala Škubánka, Pat a Mat by si uvařili psí guláš a pan Krbec by večer co večer pořádal geriatrické bakchanálie, při kterých by požíral svá zvířátka...Hell no! ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Tři písmena, která nás v dávných dobách, kdy ještě David Hasselhoff mluvil s dopravními prostředky, učila společně s Krokem za Krokem a Plným domem, co že to vlastně je ten sit-com. Dal jsem si po několika dekádách repete a pořád to tam je. Jednoduchý humor založený na rovnici mimozemšťan ve vaší domácnosti rovná se nemalé náklady, který si najde své fanoušky i za další desítky let. Nebál bych se tohoto kočky požírajícího Melmecana titulovat přídomkem „klasik svého oboru“. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Na tomto som vyrastal. Cynický chlpatý ufónec z Melmacu a jeho konfrontácia s ukážkovou americkou rodinkou dáva vzniknúť neskutočne vtipným situáciám, skečom a hláškam. Alf je pre mňa obrovská srdcová záležitosť a tie skeče ma dokážu rozosmiať rovnako, ako pred 10 rokmi. A dabing Stana Dančiaka to dvíha do nebies... (9/10) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý seriál, ktorý postupom času strácal na kvalite. Mohlo sa natočiť menej častí, nasilu to netlačiť divákovi do hlavy a bolo by minimálne o jednu hviezdičku viac. Prvé série však odporúčam. Vtedy kedysi sa mi to celkom páčilo, Alfa skvele nadaboval Stano Dančiak. Je ale fakt, že neviem, či by som to ešte aj dnes sledoval. Ono, ako decko sa na to dalo pozerať, ale teraz keď tak premýšľam, tak mi vadili všetky postavy okrem Alfa. Ako ten malý fagan, tak hlúpy otec a asexuálne ženy. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Alf znamená Alien Life Form, mimozemská živá forma. V českém překladu se dočkal označení atypická lidská forma. (Gryphon)
  • Názvy prázdnin a měn na planetě Melmac jsou vlastně příjmení členů štábu. (D3VIL)
  • Několik let po natáčení přiznali Max Wright, představitel Willieho, a Anne Schedeen, která ztvárnila Kate, značné napětí mezi štábem a herci, zejména kvůli dlouhým natáčecím frekvencím, které byly způsobeny technickými komplikacemi. Herci tak museli odříkat jiné filmové nabídky. Někteří byli dokonce značně rozladěni, že jsou jenom "přihrávači nějaké chlupaté loutky". (Robbi)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama