Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (52)

mm13 

všechny recenze uživatele

Jenna Ortega! Inak celkom vkusne krotená bizarnosť, ktorá dopláca akurát na nemalú predvídateľnosť vo finále, kedy je jasné, že rozuzlenie, ktoré nám tvorcovia ostentatívne pchajú pod nos, je úmyselným zavádzaním diváka a že všetko bude nakoniec inak. A keďže tých postáv nie je toľko, aby sa z toho nedalo vyznať, páchatelia sú jasní pár epizód pred úplným koncom... ale inak dobre... hlavne teda, lebo Jenna Ortega! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále sice prokázalo, že scénář nebyl zdaleka tak dobrý jak jsem se zpočátku domníval, ale i tak se Timu Burtonovi podařilo svými čtyřmi epizodami vybudoval opravdu silné základy pro tento seriál. Ani to však nestačilo, neboť záhy se otěží chopí dvojice nezkušených aktivistů a celé to velmi rychle ztrácí své kouzlo. Z ničeho nic se tak atmosféra převrátí do prázdného teen dramatu, ve kterém se vše točí kolem vyšetřování, při němž naše hlavní hrdinka poměrně brzy ustupuje od svých základních hodnot, až je z ní vlastně jen obyčejná emo/goth holka s maskou drsňačky. Pro něco takového jsem však seriál sledovat nezačal a i když přeci jen ještě svitně naděje na úctyhodný konec, stejně to končí spíše trapasem. Abych také připsal nějaké klady, tak vizuál je úchvatný, černý humor funguje také dobře. A asi nemám vůbec nic, co bych mohl vytknout Jenně Orteze, která svou roli ztvárnila bezchybně a hlavně díky ní považuji celé dílo za vcelku příjemnou, ale ne tak temnou jak bych rád, oddechovku. Asi bude fér ohodnotit třemi hvězdami, ale vzhledem k tomu jak moc jsem si užíval první polovinu seriálu, jsem velmi zklamaný. 55% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně přehypované, ale samozřejmě nikomu neberu, že naprosto hřeší na Harryho Pottera a bere vše alespoň náznakem podobné tématem. Jenna Ortega je vycházející hvězdnička, která si naprostým právem získává v Hollywoodu veškerou pozornost, v čemž ji role Wednesday nakopla do obřích výšin. Naopak bych nepřeceňoval tvůrčí roli Tima Burtona, což je jeden z těch vyšeptalých režisérů, co posledních 10 letech už nemá bohužel co nabídnout. Tři hvězdy za obvyklou netflixovskou natahovanost...pět, šest dílů by bohatě stačilo.. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem psal v komentářích / recenzích, devadesátková Wednesday Christiny Ricci pro mě zůstala nepřekonaná, přestože bez mučení uznávám, že Jenna Ortega byla podle mého názoru skvělou a velmi schopnou volbou. Problém první sezóny spočíval zejména v osobách scénáristů, protože mě příběh nedokázal pořádně zaháčkovat a později se pro mě nezvládl udržet ani v lehkém nadprůměru, protože se pod líbivou slupkou neskrývalo nic jiného než obvyklá středoškolská romance a nějaký ten vykradený nápad. Scénáristům se časem dokonce podařilo dosáhnout stavu, kdy už mě nezajímala ani titulní hrdinka, a to je pro mě Středa dlouhodobě mou nejoblíbenější členkou Addamsovy rodiny. Pokud jde o mě, šlo o promarněnou příležitost a myslím, že je to fakt škoda. / Poučení: I skvělý herec se může dostat do problémů, když nemá co hrát. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. séria - 80%. Vlastne príjemne prekvapenie. Rodinu Addamsovcov celkom poznám, videl som animáky aj filmy, ale prečo tento seriál mal byť iba o Wednesday som nepochopil. No o to viac som bol prekvapený keď som videl ako dobre to funguje. Veľkým plusom je podiel Tima Burtona, pre ktorého je tento príbeh ako stvorený. Škoda, že nerežíroval všetky diely. Od Burtona sa hudobný skladateľ Danny Elfman asi nikdy neodtrhne a tak aj hudobný motív sa podaril a dal spomenúť na Burtovky s deväťdesiatok. No najväčší ťahák filmu je jednoznačne Jena Ortega ako Wednesday, ktorá si celý seriál vystačí s jedným kamenným výrazom. Dialógy majú šťavu a detektívny príbeh vás zaujme až do konca. Spokojnosť, teším sa na ďalšiu sériu. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (31)

  • Na začátku epizody zazní píseň „Non, Je Ne Regrette Rien“ od Édith Piaf. (Duoscop)

Reklama

Reklama