Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wednesday vyhodí ze školy kvůli nádherně krutému vtípku, a tak ji její rodiče zapíšou na Akademii Nevermore, kde se do sebe kdysi zamilovali. (Netflix)

Recenze (68)

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednou vetou: Vylúčenú teraz rodičia prinútili zapísať ju na inú školu, dúfajúc, že bude dodržiavať všetky pravidlá, ale ona nie je úplne v súlade s nimi, je viac oddaná temnému vzdoru, má plán na útek, ktorý sa nedá vyformovať, ale škola Nevermore tento samotársky typ učila už predtým a riaditeľka pozná krivých a nelineárnych, takže ju pozorujú a sledujú, zatiaľ čo ona spriada plány a spolčuje sa, hoci začala mať vidiny, ak máte radi gotický folklór vyčarované a vytvorené bytosti môžu zanechať vo vás celkom povznesený pocit. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna copatá rebelka a na platformě Netflix si mnou ruce. Sonnenfeldův (hlavně zaoceánský) fenomén z první poloviny 90. let s kouzelnými rodiči Raúlem Juliou a Anjelicou Huston i ďábelskou dcerkou Christinou Ricci mě pokaždé pobaví, seriálová Wednesday se chce zalíbit všem. Dospívajícím i jejich rodičům. A právě všechny ty středoškolské sváry, záhady i trable dospívání (zatím) úplně nestrhnou. Dravé piraně fajn, nicméně podobných překvápek to chtělo víc. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabrina se mi zatím jeví jako lepší volba, ale zklamaný nejsem. Pečlivý vizuál, na jaký už si zmlsaný divák zvyknul, strašidelná hudba a solidní herecké obsazení. Zeta-Jonesová ok, ale Hustonová byla o trochu lepší....třeba se ještě předvede. Sympatie míří ke Gwendoline. Suchý a bizarní humor je fajn, kéž by byl ještě více přetaven do činů, tak jako tomu bylo s piraňami. - ...parní gilotinu, aby šlo stínání hlav panenek rychleji...- ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající vizuál a pár vtipných nápadů, leč od rozkošné původní klasiky je to hodně daleko, mám dojem, že cílovou skupinou je spíše publikum Harryho Pottera, než Rodiny Addamsových. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne ma najviac na pilote seriálu z dobre známeho vesmíru bavili Wednesdayine hlášky. Asi budú v tejto kadencii pokračovať naprieč celou sériou. Už menej ma bavil svet, do ktorého je príbeh jej školských rokov zasadený. Rozohráva sa tu väčšia fantasy zápletka v štýle Harryho Pottera a či som zrovna na to v prípade Addamsovcov pripravený, si nie som istý. Burtona príliš necítiť, snáď až na vizáž hlavnej postavy a interiér jej izby. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Sarkasticka a smutna, v jadru dobra, i kdyz cynicka 16 leta Wendesday z hororove rodiny Adamsovych podle popkulturniho serialu se jmenuje podle povery, ze stredecni dite neprinasi nic dobreho. Ovsem serial je oproti Wendesday zcela konvencni. Propaguje diverzitu a ohled k druhym. Pobavily me hlasky jako "I seriovi vrazi maji lepsi interpunkci". ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K seriálům probuzeného Netflixu přistupuji s nejvyšší opatrností, protože v nich často bývá politické poselství důležitější než samotný příběh. Pilotní díl mě nikterak nenaštval, zároveň mě ale nepřesvědčil o tom, že bych měl přehnaně hýřit pěticípými. Wednesday byla a je mou nejoblíbenější postavou ze všech Addamsových, a přestože u mě Jenna Ortega netrumfne Christinu Ricci (na moment, kdy na táboře přinutili Wednesday k úsměvu, nikdy nezapomenu), role jí evidentně sedí, takže tady problém nevidím. Příliš mě nepotěšil místní klon Bradavic říznutý Školou profesora Xaviera ani nadměrný výskyt potenciálních hezounů, takže mi nezbývá než doufat, že mě nečeká další romance s účastí vlkodlaků a upírů. No, počkám a uvidím. Doslova. / "Na tvý straně se asi poblila duha." / Poučení: Nezabíjej ryby tím, že je vypustíš do chlorované vody. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravde trochu sklamanie. Ortega je pekná a gloomy pohľad jej svedčí, ale jej hlášky vyznevajú strašne naplocho. Neviem, či je to ňou alebo scenárom či strihom, ale celkom dosť ma to irituje. Spolubývajúca je nudná. Chlapci nie sú vizuálne zaujímaví. A v celej epizóde okrem scén v kaviarni vlastne nič extra hlavná postava neurobila, len sa tvárila, že je nad vecou, čo dnes robí polka stredoškolákov. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každému s IQ vyšším ako má splachovacie WC bolo jasné že seriál o mladej sebavedomej pubertiačke ktorú hrá 20 ročná osoba, ktorá by ešte pred dvadsiatimi rokmi aj na 20 vyzerala a nie na 12, muselo byť zrejme že Netflix Brainwashington Capitals pochopiteľne v príbehu zobrazí bububu šikanu, bububu bielych tupých chlapcov, sebavedomú klitorisáčku a akosi tam zakomponuje aj rasizmus. Pochopiteľne Stredu na ostrove Robinsona porazí aristrokat, ktorý je úplne nečakane cukrovinka Čierny Princ a samozrejme že má klitoris. V takmer každej kaviarni ktorú navštívite sa to len tak hemží obsluhou, ktorú tvoria mladí chlapci a nie dievčatá. Tie samozrejme ako prvé zamestnanie či brigádu robia kuriérov či rozvážajú pizzu :-D :-D.  Síce môj tip že nejakým zázrakom sa Streda dostane na nejakú katolícku školu aby rúcali predsudky aj v tomto smere (a naozaj, verte neverte, s týmto nemá Fycco naozaj nič) nakoniec to tak nie je, ale bububu náboženský fanatici sa nakoniec predsa len spomenú. A keď sa ako totálny liberálny prikokoti cítili už aj scénaristi, tak Strede aspoň vo veku 6 rokov dokázala ublížit skupinka organizovaných 547 chhlapcov, tam už dostatok sily aby ich premohla nenašla :-D :-D...aký to paradox v porovnaní s reálnym svetom. Ako fikcia celkom dobré, ale najlepšie to celé podčiarkol asi výber Goméza, takto ešte 125 kilovým americkým 16 ročným vorvaňkám potrebovali naznačiť že sa na svete nájde aspoň jedna ľudská bytosť odpornejšia ako oni samé...sklamanie na celej čiare, ale vizuálne pekné a ako to v poslednom čase býva sprevádzané skvelou hudbou. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Wednesday som bola celkom zvedavá. V detstve som sledovala Addamsovcov, ale možno to je trochu problém, asi je lepšie Wednesday brať ako Wednesday, samostatnú kapitolu. Zatiaľ váham, pretože mi tu jedna vec neskutočne vadí. Gomez Addams!!! PREČO prepánajána?!! MAXIMÁLNE NEŠŤASTNÁ VOĽBA herca. To si ani neviem predstaviť, že by to mohol byť Gomez a neverím, že on a Morticia sa niekedy do seba zamilovali - to je ako PARÓDIA na nich dvoch. Hrozné. Obsadenie Jenny Ortega ok, potešila aj Christina Ricci. Niektoré hlášky boli ozaj vydarené, najvtipnejšie bolo to Milwaukee. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první pohled dětinský a prvoplánový humor, který se chce zavděčit všem. Na druhou stranu klasická Burtonovská atmosféra a příšera jako třešnička na dortu. Zatím z toho neskákán do nebes, ale zklamaný taky nejsem. Jo a Jenna Ortega je paní herečka. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemně hravé, podvratné, plné různorodých osobností a s úchvatnou hlavní hrdinkou. Stále však pouze jednoduchý rozjezd bez větších fanfár, s klasickou šablonovitou představovačkou a úděsným naznačením milostného trojúhelníku. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Tim Burton is back! Nebudu lhát, odjakživa se mi líbila Burtona tvorba. Jeho styl, estetika, vizuální stránka, jeho... podivnost mě vždycky přitahovala a Wednesday díky tomu vypadá úžasně. Jenna Ortega je vynikající a stává se jednou z nejtalentovanějších hereček současnosti. Elfmanova hudba je typická k jeho spolupráci s Burtonem. Humor mě strašně baví a těším se na zbytek epizod. Vypadá to po úvodním dílu velmi nadějně. :-) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wednesday Addams je problémové dievča, ktoré už vyrazili so šiestich škôl a tak sa dostáva do Akadémie Nevermore ktorú navštevujú zaujímavé deti. V okolí sa ale deje niečo záhadné a lesmi sa potuluje vrah. Prevedenie: Tých imbecilov, ktorý sa podieľali na českej lokalizácií k tomuto seriálu by som dal zbičovať. Nevermore - NikdyVíce? Vážne? Potom prečo aj Wednesday nevolajú Streda? Kde je kurva tá hranica v tom českom debilnom dabingu? To ale stále nie je tá najiritujúcejšia vec. najviac ma mrzí iba veľmi chabý Burtonov rukopis, neviem či ho Netflix drži za gule alebo len už má jednoducho na háku ale je to chabé. Miestami zábavná teenege zlátanina, ktorú nad vodou priemerna drží iba dokonalá Ortega. A k tomu kastingu na Gomeza sa radšej nebudem ani vyjadrovať - grcám žlč.  65% ()

Reklama

Reklama