Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wednesday pozve Xaviera na Havranbál a Tyler kvůli tomu žárlí. Věc má ale schované eso v rukávu. Eugene mezitím nespouští oči z jeskyně. (Netflix)

Recenze (33)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka lehce hutnější, na druhou stranu je to zbytečně doslovné, divákova představivost se tak nemusí naplno snažit, nějaký příjemný tah na branku je tu jen občas. Navíc to dětské, potažmo náctileté herectvo a celkové uchopení bere příběhu výživnější atmosféru. Postavy hlásají rozmanitost, formování vlastní identity a respekt k jinakosti, ale seriál coby celek je naprosto konvenční a nijak osobitý. Snažím se naladit, ale pořád to jaksi nejde. Snahy o černý humor navíc jen velmi ojedinělé, což je velká škoda. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejlepší je tanec W na hudbu The Cramp. Skvělé černé šaty...jak burtonské! A vyvrcholení - Blade nebo Carrie? To je jedno, tyhle odkazy jsou zkrátka fajn. A zásah monstra byl nevyhnutelný. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle zdejšího nadšení jsem hbitě vydedukoval, že je chyba ve mně, a tak zcela otevřeně přiznávám, že zjevně nepatřím do cílové skupiny, na níž se tvůrci zaměřili. Příběh se naneštěstí vyvíjí přesně tak, jak jsem si nepřál, takže místo cynické, temné podívané přináší první sezóna jen další z mnoha furtdokolových, středoškolských, milostných, geometrických útvarů, přičemž změnu tvoří jen harrypotterovské doplňky a rádoby odlišná hlavní hrdinka, jejíž kouzlo už po čtyřech epizodách jaksi vyvanulo. Nejvíc mě ale vytočil fakt, že po skvělém nápadu Stephena Kinga na finále školního plesu z roku 1974 (!!!), který byl zfilmován v roce 1976 (!!!), už nikdy nedokázali filmoví a seriáloví tvůrci přijít s ničím lepším nebo alespoň jiným. Páně Kingův nápad oslaví příští rok padesátku, ale jeho hrobka byla vyrabována už tolikrát, že je proti tomu Tutanchamonova pohřební komora nedotčeným prostorem. Celé se to pro mě jaksi mění v nevěrohodnou romantiku doplněnou o občasný humor a slušnou porci nudy. / Poučení: Je rozumné nasírat vlkodlaka? ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vykradnutý Pulp Fiction s Carrie, potešila poznámka Stredy že je to fejk, pretože týto celá epizóda je fejk. Treba však povedať že natočený celkom solídne, ale skopírovať existujúce videá dokážu aj 6-7 ročné deti... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ortega je ve své roli dokonalá a celý seriál stojí jen na ní. Její taneček na plesu, se klidně může zařadit k tomu v Pulp Fiction. I když má Wednesday nemimínkovský rating, děj je často spíš infantilní. A nic na tom nemění drsnější dvouminutovka. Prostě je vidět, že scénáře píší nehororáři-bezkouláři. Nebýt té jízlivo černé omáčky a zajímavých postav, šlo by o další teenage horůruček. Ale uznávám ...velmi pěkně zpracovaný. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Na škole sa koná ples a Wednesday sa sľúbi Xaviérovi ale nakoniec to dopadne inak. Ples končí fiaskom a Wen sa otočí chrbtom ku kamošovi, čo sa jej vypomstí. Prevedenie: Trocha tu na mňa dýcha Harry Potter 4, kde tu Carrie a občas sa mihne pocit, že sa pozerám na Addams family. Vykrádačka slušná, teda slušne natočená a seriál ma prekvapivo baví aj naďalej. Ale čakám kedy sa stane nijaký zvrat. pomaly začínam tipovať kto za všetko môže ale je to dosť ťažké. 79% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jenna Ortega si v tych fajnovych satockach s dobrou choreografiou, goth-makeupom a vybornou kamerou "zaradila". Opat niekolko uz uplatnenych postupov a nie moc originality. Pobavilo ma vsak stale napadite chovanie "VECI" v marnici a tentokrat i milo afektovana roommate Enid - Emma Myers. Mierny nadpriemer, ale wow-efekt sa stale nekona. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi první epizoda, která mi skutečně sedla a kdy jsem měl pocit, že se začíná skutečně něco dít a příběh se dere k určité a zajímavé zápletce. Jako mávnutím kouzelného proutku mě začaly bavit i postavy. Snad se kvalita udrží na takovéto úrovni. ()

Reklama

Reklama