Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během rodičovského víkendu se Wednesday zakutá do rodinné historie a nechtíc dostane otce za katr. Enid cítí nutkání zvlčet. (Netflix)

Recenze (34)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu, ale jistě, si uvědomíte, že se tvůrci střelili do vlastní nohy a začínají silně krvácet. Krimi prvky celé sérii sedí, to né že né. Problém je ale jinde. Wednesday a celá Adamsova rodina je černá a to černočerně černá. Vybarvovat je je chyba. Vnáší se emoce tam, kam nepatří. Wednesday je sarkastická a bezcitná. Příběh se ale až moc začíná zamotávat v emočních rovinách. Chápu, je to pro teenagery, ale ztrácí to lesk... ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to akoby človek sledoval dva seriály v jednom. Wednesday ako samostatný článok funguje výborne - E02 až 04, to bez debaty👍. Akonáhle sa tam objaví Addams family už to ide z kopca dole. Catherine Zeta Jones OK povedzme môže byť ako Morticia, ale dvakrát nadšená nie som. A sledovať Guzmana ako Gomeza - to je utrpenie👎!!! Nemá v sebe ani štipku šarmu (pre porovnanie John Astin) a za jeho herecký výkon by som mu udelila zlatú malinu - kazí celý seriál a naviac medzi ním a Morticiou nie je žiadna chémia, ich trapné pusinkovanie je skôr fuj - súhlasím s Wednesday! Celkovo je však táto epizóda najslabšia, nudná a predvídateľná. Herecky zaujal Sheriff - Jamie McShane. Chýbalo mi tu viac trefných hlášok. Pozitívum krásne jesenné prostredie. Zo 4* mi to dnes pokleslo na 2*. Dúfam, že Gomeza v Season 2 vymenia. ()

Reklama

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že pro všechny se jednalo o slabší díl, přičemž já jsem se bavil. Je sice fakt, že odbočka od děje proběhla hrozně narychlo a vše bylo takové neucelené, takže to působilo, jako výplň kvůli více epizodám, ale nevadilo mi to. Bavil jsem se stejně jako obvykle, ale jak říkám na epizodě je tu lehce cítit jiný nádech, což asi způsobil jiný režisér. Stále se však držíme na 4 hvězdičkách. ()

Setanta 

všechny recenze uživatele

Schází mi Burtonova režie, i když mě v mnohém štve, přece jen je na jiné úrovni než tohle. Typově mi Addamsovi nevadí, ale netěší mě příklon k jejich lidství. Původní Addamsovi jsou očividní superpadouši. Představa, že by s nimi otřáslo něco tak banálního jako vražda... nebo že by měli problém s člověkem... nebo vězením... ta je mi cizí. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Malá odbočka slúžiaca na vyriešenie rodinnej krízy. Wen dostane tatka do basy ale všetko je v suchu lebo ho z nej na základe detektívnej dedukcie opäť dostane von a očití jeho meno. Prevedenie: To, že je táto časť pre celkový príbeh absolútne zbytočná musí byť všetkým jasné. Ale mňa neuveriteľne irituje ten debilný kasting na Gomeza. Ja som na Addamsovej rodine vyrastal a ten tlstý slizký cigáň má od toho elegána, ktorého som tak obdivoval kurva ďaleko. Toto je v mojich očiach neodpustiteľné. 23% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Počas rodičovského víkendu podáva Enid jej matka letáčiky na "lycantrophy conversion camp", aby jej takýmto spôsobom pomohla zvlčiť. Conversion camp je označenie pre jednu z akcií konverznej terapie - pseudovedeckej a neetickej metódy používanej primárne fundamentalistickými cirkvami v USA. Podľa autorov má táto metóda pomôcť LGBT ľuďom zbaviť sa "nežiadúcej" sexuálnej orientácie a stať sa sociálne akceptovaným heterosexuálom. Rovnako ako LGBT v očiach autorov terapie je aj Enid v očiach vlastnej rodiny vnímaná ako spoločensky nezapadajúca a nežiadúca. (RigorMortis)
  • Na Gomezovej (Guzmán) väzenskej kombinéze je nápis 171912, čo je dátum narodenia Charlesa Addamsa (7. januára 1912). (molcan2)

Reklama

Reklama