Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kamarádi překvapí Wednesday narozeninovou oslavou. Mysleli to dobře, ale ona by tuhle smutnou příležitost oslavila radši tím, že konečně přijde vraždám na kloub. (Netflix)

Recenze (25)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne má seriál aj nejakú tú psychologickú hĺbku, i keď stále skôr v mantineloch diela pre teenagerov. Wednesday má plán a návšteva starého príbytku je atmosférická a strašidelná, zároveň ale scenár poukazuje na to, že týmto plánom hlavná postava ohrozila životy svojich kamarátov a že skrátka teraz nie je ona tá, ktorá by mala pravdu a cynizmom to neobkecá. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rebelující, morbidní a sarkastická dívka se zálibou v „zabíjení“ se snaží předejít zločinu? Neprotiřečí si to tak trochu? Snažím se, ale už to asi vzdávám. Správně břitké hlášky, pohlcující atmosféru či zajímavé vedlejší figury si představuju jinak. Rozhodně ani o scénáři se nedá říct, že by byl nějak poutavý nebo propracovaný. Postavy hlásají rozmanitost, formování vlastní identity a respekt k druhým, k jinakosti, ale seriál coby celek je naprosto konvenční a nijak osobitý. A zmiňované vedlejší postavy jsou (až na droboučké výjimky) předvídatelné a prvoplánové. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když byl váš předek čarodějnicí, kontaktovat ho nemusí být dvakrát bezpečné. Temný dům má i světlá místa a zjevně není opuštěný, jak se o něm říká. Ředitelka se zdá být nekompromisní, ale kdo by se neslitoval, když W, asi poprvé ve svém životě, řekne prosím. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Šikovná opička." Jak jenom tohle u soudruhů z Netflixu prošlo? Kdyby tohle řekla Wednesday o Kamarovi, stala by se ihned hlavní zápornou postavou seriálu, a pokud by ji nesežralo Monstrum, museli by ji v závěru upálit obyvatelé Jericha. Myslím, že je z mých komentářů / recenzí často patrné, že mám rád ženy, a i když nechápu, proč feministky tak zuřivě trvají na tom, že mezi muži a ženami nejsou rozdíly, rozhodně si nemyslím, že by byly ženy vhodné jen jako personál do kuchyně a nejoblíbenější součást ložnice. Na druhou stranu mě dost štve ta snaha o plnění kvót, protože to bývá často na škodu a ještě to naopak naznačuje, že ženy bez této umělé pomoci samy ničeho nedosáhnou. A to by mě jako ženu sr... štvalo přímo strašlivě. Tady tedy scénáristka Duben a režisérka Gandža (to už snad musí být nějaký humor, ne?) neudělaly ženám dobré jméno, protože příběh je stále více utahaný, zoufalé utrpení obou potenciálních "milovníků" mi leze krkem a jen se mi potvrdilo, že nepůjde o nic jiného než o středoškolskou romanci chabě maskovanou ne zcela běžným prostředím. A aby toho nebylo málo, postavy (včetně titulní) jsou napsané tak mdle, že mě jejich osudy už přestaly zajímat. Ještě dva díly, to dám. / Poučení: Kdyby mi někdo uspořádal oslavu s překvapením, měl bych s ním / s ní dlouhý a velmi nepříjemný pohovor. 2*- ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem či je to spôsobené výmenou režiséra, no toto je ďalšia slabšia epizóda - už ma to akosi prestáva baviť, neviem možno je to len rozťahané do 8 epizód a nemuselo byť. Už sa až príliš rieši dávna minulosť a prípad, ktorý možno okrem Wednesday nikoho nezaujíma a ja sa začínam nudiť a Wednesday Addams by mohla oceniť, čo všetko pre ňu jej kamarátka (veľmi sympatická Emma Myers) robí, mrcha malá copatá :-). ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý příběh se smrskl jen na to, kdo je monstrum. Jenže jestli jsem si myslel už ve čtvrté epizodě, že je za tím ONA, tak teď už to vím. A není to proto, že jsem génius, ale proto, že je ten scénář slabý. Opět psaný ženou...náhoda? Nemyslím. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wen už je veľmi blízko z vylúšteniu záhady, kto je vlastne príšera. Stále keď je už tak blízko zjavý sa niekto, kto zametie všetky stopy. V tajomnom dome ale nájde dosť dôkazov aby mohla ukázať prstom na páchateľa. Prevedenie: Oproti minulej časti je toto genialita v obraze. Normálne by som nevytiahol najvyššie hodnotenie ale ten diametrálny skok dopredu ma dostal do kolien. Konečne sa pohybujeme v rovine ktorá sa mi páči a ktorú som v adult seriály ochotný akceptovať v kontraste najvyššieho hodnotenia. Bože práve som dal komentár ale Ladislav Borbély :) 90% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Enid je fakt mou nejoblíbenější postavou ne celého seriálu, ale celého roku. Po dlouhé době musím někde zohlednit i povedený český dabing, který tomuto charakteru dodává ještě ten řádný šmrnc. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I will find you" - Wednesday..."...and I will kill you" -.Liam Neeson. :) Teenagerska detektivka. Bavila ma asi len cute vydesena Enid. Inak je vyvoj deja dost citatelny a moc ma dianie v tejto epizode neprekvapovalo. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej 6. epizódy bol naozaj zaujímavý a táto epizóda sa mi veľmi páčila. Dej bol veľmi dobre napísaný a je naozaj inteligentný. Celkovo to bola naozaj intenzívna epizóda, plná nečakaných scén a veľmi sa mi páčila. Posledných 20 minút bolo asi najlepšou časťou 6. epizódy, bolo to super strašidelné a naozaj tajomné. Musím sa priznať, že ma trochu mrzí, že ostali už len 2 epizódy, ale som naozaj nabudený na finále (pevne dúfam, že bude epické, tak ako každá epizóda seriálu). Našťastie to bola naozaj vtipná epizóda, tak ako každá iná epizóda seriálu, aj keď vtipov tam nie je veľa. Záverečná scéna bola rozhodne nečakaná a tak trochu šokujúca. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ztrácí to dech a po minulé (vyloženě nudné) epizodě to už nedokázalo najet na tu správnou kolej. Nepochybuji o tom, že finále bude stát za to. Znovu se ale potvrzuje Netflixu, že jeho sérii vyděl dvěma, protože přesně polovina epizod stojí za to a druhá je absolutně o ničem. Tady to platí taktéž a všichni si z tohoto příspěvku domyslí, do jaké kategorie se řadí tento díl. ()

Reklama

Reklama