Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Kapitán Charles Boone (Adrien Brody) sa po smrti svoje manželky presťahuje so svojimi troma deťmi do zapadnutého mestečka, v ktorom zdedil dom. Tu sa bude musieť postaviť temnote, ktorá sa točí okolo jeho rodiny už celé generácie. (Game90)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn atmosféra, prostredie, rodinná kliatba, dobre pútavo natočené, ale nič moc dej. Upíri spočiatku bavia, no čím sa blíži finále, tým sa znižuje dôvod pozerať to. Toľko hľadaná kniha De Vermis Mysteriis zasa až tak veľa nespôsobila. Ako ľahké je zabiť nemŕtveho, čo? Čakal som viac. Slabšie 3* ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Obstojná upírská série se sympatickým Adrienem Brodym, která se celá nese v duchu temna, kletby a upírského sání krve na pozadí nepřátelské atmosféry v zapadlé vesnici. Chapelwaite neurazí a dobře se na něj kouká, napětí i příběh jsou celkem fajn, avšak kvůli slabšího středu seriálu a průměrného finále se přikláním spíše jen k lepší trojhvězdě. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus príliš pomalé a rozťahané. Najviac ma bavili úvodné diely a trenice medzi obyvateľmi mestečka a rodinkou, ktorú všetci nenávidia. Uprostred série sa nič poriadne nedialo a záverečné akčné diely, v ktorých sa bojuje s príšerami, sú len tuctový štandard. Aspoňže záver je celkom uspokojivý. Z hercov ma najviac bavil hlavný hrdina Brody. Celkovo to je taká mierne nadpriemerná hororová miniséria na jedno pozretie. 6/10. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá atmosférická dobovka nádherně zahraná kvalitními herci, byť logicky nejvíc vyčnívá mistr Brody. Nebudu lhát, trochu jsem se bála výsledku. Kdo četl předlohu, možná měl stejnou obavu. Ale scenář to zvládl skvěle. Od tempa, které mi naprosto vyhovovalo, po temnou atmosféru, která od druhé poloviny byla vážně na přehazování vidlema. Byť první díly se svou atmosférou "něco je špatně s domem" byly skvělý, když se rozjede druhá polovina a karty jsou nejen rozdaný, ale hráči už ani nemají klapky na očích, bylo to nádherný. Jenom doufám, že nebude pokračování (jak je vedené info na wiki mě znepokojuje), protože konec byl dojemný, neskutečně emoční. Byla jsem naprosto spokojená a už se těším na plánovanou adaptaci Prokletí Salemu a návrat do tohohle děsivého světa  :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První tři čtyři díly jsem si chrochtal. Bylo tu prakticky všechno, co člověk od gotického hororu očekává. Temná a sychravá atmosféra zalézala za nehty, prostředí opuštěného sídla působí znepokojujícím dojmem, rodinné prokletí halí rouška tajemství, které vyvolává zvědavost a navrch je tu nesnášenlivé prostředí úzkoprsých amerických měšťáků 19.století, které dává hlavnímu hrdinovi sežrat nejen jeho rodinný původ, ale i barvu kůže jeho dětí. Když se ovšem ukázalo, o co tady jde, šel můj zájem rapidně dolů. Já jsem rád, že jsou tu klasičtí upíři, co nejsou vidět v zrcadle a nedělá jim dobře pohled na kříž, ale ve chvíli, kdy došlo na první tesáky, se stala ze seriálu klasická hra na honěnou, ve které se dalo celkem lehce odhadnout, jak bude probíhat a i to, jak skončí a kdo všechno to nepřežije. Temný vizuál zůstal, fajn byli i herci, ačkoliv Brody by ten ublížený výraz mohl občas sundat, a našlo se i pár solidních momentů, ale víc než polovinu série jsem měl pocit, že se dívám na něco tuctového, co už jsem někde viděl. 60% ()

Galerie (150)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie seriálu prebiehalo vo Windsore v Novom Škótsku. (Game90)

Reklama

Reklama