Reklama

Reklama

Recenze (4)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo vážně děsivý. Všechna ta zjištění ohledně Boonů i ostatních. Totálně brr a zároveň super. Opět neskutečně pomalé tempo, kde si to skvěle vychutnávám. Jenom mám obavy, že příští díl bude nejenom maso, ale taky dost krve. Uvidíme  :) ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, muzikál ani komedie zjevně nebude, včil už mám konečně jasno. Nová Anglie byla zjevně plná rodinných starožitností i hodnot, na něž by každý radši zapomněl. Od Stephena Kinga jsem přečetl opravdu mnoho knih, ale zrovna tento příběh ve mně žádnou zašlou vzpomínku nevzbudil. Buď jsem tedy předlohu nečetl, nebo byla přepracována k nepoznání. Sázím spíše na první možnost. Seriál si stále udržuje svou temnou atmosféru i slušné napětí, nevyhnul se však ani nelogickým momentům (číhat na někoho ve tmě a mít vedle sebe rozžatou petrolejku, to není ani košer, ani halal). Velké rodinné tajemství bylo odhaleno, takže jsem zvědav na další vývoj. / Poučení: Chceš-li zůstat ve tmě neviděn, nerozsvěcuj. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak opět výborný díl, plný výborné atmosféry a díky pomalému stylu vyprávění to funguje na výbornou. Konečně se dozvíme o co půjde a dojde i na nějakou tu akci. Hodně dobrý, látku síto drží prozatím zatraceně vysoko. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama