Reklama

Reklama

Recenze (3)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně drsnej a řekla bych, že zatím nejlepší. Bylo to dojemné. A konečně už Boon i konstábl ví, že smrt je teprve začátek. Byť se v díle moc nestalo, byla to skvělá podívaná :) ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obyvatelstvo městečka pomalu, ale jistě vymírá a ne zrovna přirozeným způsobem a počty krvesajů se rozšiřují a to vše doprovázeno neskutečnou atmosférou a pomalým tempem vyprávění, které z tohoto seriálu právě dělá tak výbornou podívanou. Absence zbytečných laciných lekaček je v dnešní době spíše zázrakem. Zatím asi nejbrutálnější díl, ale vzhledem k tomu jak se to stále stupňuje, tak předpoklad, že příští díl to překoná je docela vysoký. Perfektní. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S tím, jak příběh postupuje, atmosféra (už tak dost tísnivá) ještě houstne. Fakt mě těší, že se tvůrci od samého začátku úspěšně vyhýbají prvoplánovým lekačkám a místo toho se věnují postupnému budování atmosféry a napětí. Nevkusné bubání tak zůstalo zcela stranou, zatímco ve mně autoři seriálu i v této epizodě vyvolávali celou řadu nepříjemných pocitů, jež jsem si masochisticky užíval. Jediné, s čím bych si dovolil nesouhlasit, je místní tendenční pohled na nemrtvou komunitu. Jistě, každý kolektiv  má mezi svými členy i černé ovce, ale mnozí z nás jsou celkem milí. / Poučení: Pokud vztahy v rodině haprují, nevěřte svým příbuzným ani jejich vlastní smrt. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama