Reklama

Reklama

Epizody(6)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když pominu první dva vysloveně úvodní díly, tak musím uznat, že Slow Horses je hodně povedené špionážní drama, které mě v poměru této první série vysloveně dost bavilo. Bavilo mě to prostředí agentů, kteří jsou vyřazeni a odklizeni do skupiny Slow Horses, kde od nich nikdo nic nečeká, neočekává a spíše jsou všichni z MI5 rádi, když o nich nikdo ani neví a neslyší. A tak od nich vlastně ani nic neočekávají. A bavilo mě i to napětí, které tu tenhle seriál postupně vybudoval až do vrcholného finále. Poslední dva díly třeba byly vrcholová špionážní pecka. K tomu je tu největší tahoun geniální Gary Oldman coby šéf skupiny pomalých koní, který je cynik jako prase, navíc je to dobytek a vypadá jak kdyby vylezl někde z popelnice, kde týden přebýval. Pokud máte špionážní náměty rádi, tak věřte, že tohle prostě chcete vidět. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„NEBUDEŠ TAM NAPOŘÁD. MUSÍŠ SI TO TAM ODKROUTIT A PAK SE VRÁTÍŠ DO REGENT´S PARKU A VŠE BUDE ODPUŠTĚNO…“ Na to, že to má šest dílů, se to rozbíhá dost pozvolně a až ten 3tí díl má v sobě to, proč jsem do týhle série šel – ironickej humor a špiónskou zápletku. I když… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je založen na knižní sérii „Slough House“ a stejnojmenném románu autora Micka Herrona. 2.) Seriál vznikl na objednávku Apple TV. Původně měly vzniknout 2 řady. 3.) Thx za titule “Karel Himmer“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Gary Oldman doslova páchne z obrazovky a jeho variace na agenta z popelnice, léčebny a světa cynismu bravurně osciluje mezi divákovým odporem a přitažlivostí...Zbytek je ale průměr, který sice rychle a zábavně odsýpá, ale potřeboval by zapracovat na opravdu strhujícím a nekompromisním scénáři...Díry na ponožkách to nespasí... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tento britský seriál byl pro mě milým překvapením, protože jinak se Británie rychle mění v zemi, z níž budou zřejmě v blízké budoucnosti vyrážet davy bílých migrantů, aby se pokusily uniknout před útiskem ze strany menšin. Jackson Lamb byl ovšem tak dokonalým reliktem studené války, až je mi líto, že měla první řada jen šest epizod. Pokud vydržím, jsem pevně rozhodnut nenechat si ujít druhou sérii. / Poučení: Starého psa novým kouskům nenaučíš. Ani by se ti nechtělo. 4*+ ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na môj vkus sa SH rozbehne až po tretej epizode. Dovtedy som dokonca koketoval s myšlienkou, že to zabalím a vymažem. Ale počkať sa nakoniec vyplatilo. Potom to už je parádna jazda! Gary Oldman hrá rolu arogantného a necitlivého chuja úplne fantasticky. U neho sa žiadnych sympatií divák nedočká. A nesympatickému a vychcanému Roddymu div, že mu do tej furt pootvorenej huby nenapršalo. P.S. Rozhodne nedoporučujem u fimu jesť. Brutálne prdy Jacksona Lamba sú cítiť až do vašej izby! 70% ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama