Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajti a Brewerovic rodina skládají další a další střípky případu, ale pořád není jasné, kdo stvořil virtuálního Nicka a připravil o život toho skutečného. (Netflix)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odpoveď prekvapí, v tom, čo chcú tvorcovia povedať, to dáva zmysel. Avšak finále je nakrútené tak, ako už bolo nakrútených viacero finále a na to, že Clickbait je pomerne originálne dramaturgicky zostavený, som bol z priebehu záveru mierne sklamaný. Vzhľadom na myšlienku, ktorá z toho všetkého vyplynie, sklamaný z pointy nie som. Len sa nad tým všetkým treba hlbšie zamyslieť. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá minisérie se slušným, ale nikoli kulervoucím zvratem, kterou jsem měl dlouho vedle naprosto precizní Neviny, s níž to nechci srovnávat, ale dát vedle sebe jako dva fakt povedené originální seriály Netflixu. ()

alba 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tá záverečná časť má za cieľ ľudí prekvapiť. Asi si myslia, že najdôležitejšie je, aby koniec bol originálny, ale ja neviem... nejako sa mi to nepozdávalo. Nie som spokojná... ()

Brainstorm 

všechny recenze uživatele

Tak takový konec jsem nečekal a upřímně, kdybych znal konec dopředu, tak bych se na to nikdy nepodíval a nebylo by to proto, že by to ztratilo kouzlo z tajemna ale proto, že přemýšlím, jestli šlo o vtip. Což o to, originální to asi je ale pro mě za moc vysokou cenu. ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele

Konec neurazí, ale ani nijak nenadchne. V závěrečné epizodě zjišťujeme, že vrah je naprosto neznámý člověk, který se snad nikdy před tím neobjevil. Asi to mělo být pro všechny něco jako překvapení, ale pro mě je to spíš trochu zklamání. Podprůměrný díl. ()

Reklama

Reklama