Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým školí novou zaměstnankyni Helly v kultivaci makrodat. Mark si vezme den volna na setkání s tajemným bývalým kolegou. (Apple TV+)

Recenze (11)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laboratorne prostredie "kancla" zavana znepokojivo az mysim bludiskom. "The numbers were scary". Coskoro by uz "divnost" mohli zacat objasnovat, spolu s mladasmi rozdavajucimi letaky a zamestnancami davaju len naznaky a to moc na zabavnosti nepridava. Kamarat ma "cip v mozgu", ako to, ze o nom "nevedia". ;) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to stále lepší a podivností i záhad neustále přibývá. U druhého dílu to rozhodně vnímám ještě jenom jako klad, protože se vše stále rozjíždí, jen o to víc doufám, že z toho postupem času taky něco pořádného vypadne. Potenciál je zde totiž obrovský a tahle epizoda mě natolik chytla, že ten plný počet bez většího váhání dát musím. A vlastně i proto, že v závěrečných titulkách hraje Daydream in Blue. A taky mě stále víc překvapuje, že za tím nestojí nikdo kdo pracoval na Utopii, protože ty záběry jsou hodně, hodně podobně stylizované, nemůžu si pomoct... Slabých 5* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl si mě příliš nezískal, jeho děj se mi chvílemi jevil jako nepříliš zajímavý, už tak pomalé tempo narušovaly nudné procházky podzemím a v důsledku toho všeho jsem se na pokračování příliš netěšil. Druhá epizoda byla ale z úplně jiného soudku; pozvolné tempo příběhu se sem vlastně hodilo, protože pomáhalo s vytvořením nepříjemné atmosféry, která ve mně vyvolávala dojem jakési beznaděje a skrytého zoufalství či hrozby. No, tentokrát mi byl způsoben zcela odlišný zážitek, a pokud by to tak šlo i dál, vůbec bych se nezlobil, protože mě téma opravdu zaujalo a jsem zvědavý na další vývoj. / Poučení: Když už v práci spíš, buď nenápadný. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama