Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Inspirováno skutečným příběhem Martyho a jednoho terapeuta, který mu změnil život… a vzal ho do svých rukou. Když Marty zajde za doktorem Ikem, chce se jen naučit, jak si lépe nastavit osobní hranice. Během 30 let zjistí o těchto hranicích úplně vše a také to, co se stane, když se překročí. (Apple TV+)

Recenze (9)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Solidní zářez Apple TV na seznamu podařených sérií. Cvokař od vedle nabízí dva totální herecké výkony od dvou herců, od kterých byste to moc nečekali. Paul Rudd tu hraje cvokaře, Will Ferrell milého židovského obchodníka. Oba ne úplně vtipně, naopak spíš vážně. K tomu příběh, který působí neuvěřitelně, natočen je trošku běžně, ale ve výsledku Vám to nevadí, protože si to od prvního do osmého dílu totálně užíváte už kvůli jeho podstatě. Takový příběh si totiž opravdu nevymyslíte, tady je patrné, že ho musel napsat jedině život sám. A to, že tu Paul Rudd a hlavně Will Ferrell hrají jedny z nejlepších rolí v jejich kariéře mluví samo za sebe. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo aspoň trochu plíživý, aspoň trochu nenápadný, ale v týhle kadenci sledovat, jak může bejt někdo tak strašně blbej, skoro až fyzicky bolelo. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Až úplně v závěru jsem se dozvěděl, že jde o skutečný případ. Což divácky vzato nic nemění, že je tady ta herecká show místy až příliš moc v nepoměru komedie < tragédie, po čase už manipulace chudáka působí jako příliš útrpná a zdlouhavá. Pár skvělých momentů to má, ubrat 2-3 díly ubrat a mohl to být záživnější ideál. Manželka: "Paula Rudda už nechci nikdy nikde znovu vidět hrát" :D ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Výborný Ferrell v civilnej a na jeho pomery minimalistickej, skoro zabudnutej serióznej polohe, za ktorú mu máte chuť udeliť amnestiu za všetky tie jeho predošlé zhovadilosti. No a v tandeme mu sekunduje rovnako skvelý Paul Rudd, večný to sympaťák. Ten anuluje asi veškeré sympatie, ktoré si za kariéru u mňa nasyslil, lebo postava neznesiteľného parazitujúceho Dr. Ikea v jeho podaní mi dvíhala žlč a tlak naozaj bezkonkurenčne, že by to opovrhnutie a hnev šli stáčať do fľašiek zo mňa v podaktorých momentoch. Vo výsledku síce pomalý a svojim spôsobom ubíjajúci a frustrujúci zážitok, ktorý vo vás každou epizódou ale viac emočne rezonuje a zároveň fascinuje skoro v úžase pri každom uvedomení si, že to adaptuje skutočný príbeh. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Apple mě překvapuje čím dál tím víc. Nebojím se říct, že ze všech streamovacích služeb má Apple zatím ten nejkvalitnější obsah. Dokazuje to i tímhle seriálem. Hodnotím sice průměrem, ale věřím, že je to typ seriálu, který si své fanoušky dokáže najít. Je to podle skutečné události a Paul Rudd s Willem Ferrellem jsou naprosto dokonalí. Člověk si až říká, jak někdo mohl být tak hloupý, aby tomu člověku věřil. Místy mi trochu vadilo to zpracování, přišlo mi to někdy zbytečně zdlouhavé. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tohle se Applu povedlo a fakt,že se to celé opravdu stalo tomu ještě bodíky přidává.Trochu škoda,že seriál propálí kudy se bude ubírat hned v prvním díle.Klidně mohli tvůrci nechat diváka chvíli v nevědomosti aby to celé mělo ještě větší dopad.Od obou pánů skvěle zahrané.Ferrell ve své první opravdu vážné roli je jako extrémně hodný ťunťa výborný a Paul Rudd je jako slizký sympaťák Dr.Ike ještě lepší...80% ()

barteca 

všechny recenze uživatele

Kvality se prověří na protiúkolech a P. Rudd se svého zhostil víc než dobře, fakt ztratil mé sympatie. Jeho parťák to hraje rovněž miliónově. Zajímavý příběh z více důvodů. ()

Reklama

Reklama