Reklama

Reklama

Physical

(seriál)
  • USA Physical
Trailer
USA, (2021–2023), 14 h 38 min (Minutáž: 23–34 min)

Tvůrci:

Annie Weisman

Hrají:

Rose Byrne, Ashley Liao, Rory Scovel, Paul Sparks, Carlos Antonio, Della Saba, Mary Holland, Al Madrigal, Tamra Meskimen, Angela Fornero, Lou Taylor Pucci (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

V 80. letech v Kalifornii žije Sheila Rubinová, která je tiše trýzněnou ženou v domácnosti. V soukromí bojuje s extrémními osobními problémy a krutým vnitřním hlasem. Vše se ale změní, když objeví aerobik, který zažehne cestu k osobnímu posílení a úspěchu. (Apple TV+)

Recenze (6)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd má tenhle seriál docela zajímavej. Rose Byrne si tu střihla zajímavou avantgardní postavičku, která mě hned od začátku dost bavila. Navíc v námětu odkazujícím na osmdesátá léta. K tomu pro ozvláštnění přidali trošku aerobiku, nějaká ta bulimie, což v kombinaci fungovalo jako něco funkčního a neotřelého. Ve druhém poločasu jsem ale přestával tušit o čem to vlastně je a závěr už byl tak nějak z povinnosti. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Vyrobeno ženami (asi především) pro ženy, se vší tou komplikovaností, vrstevnatostí a talentem rýpnout do živého.. Díky tomu je to stejně tak poutavé jako nezáživné a divák (především teda asi mužský) ve výsledku úplně přesně neví jestli jsou mu ty postavy sympatické, jestli jej ten dějový oblouk fakt zajímá a jestli nutně musí vidět druhou sérii.. Za mě se třeba GLOW pokoušelo o velmi podobnou výpověď, mnohem lépe.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch slabších jablečných kousků.Technicky je to sice standardně dobré,obsazení fajn,stejně jako retro atmosféra osmdesátek,ale to je tak nějak všechno.Shelia,která bojuje primárně sama se sebou není úplně sympatická a zbytek postav nedostane tolik prostoru aby se zvládly někam posunout.Pokud bych tuhle sérii vynechal,o nic bych nepřišel…60% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Buď nejsem cílová skupina (hlasitě netryzněný pracující muž), nebo jsem úplně nepochopil myšlenku “o čem to má být”. Já se těšil na zábavnou/vtipnou sondu jak v osmdesátkách prorazil díky VHSkám aerobik do domácností. Bohužel… S každou další epizodou je tseriál méně vtipný a více se věnuje všemu jinému než tomu co slibuje název, upoutávka a plakátek. Je to čím dál víc bizár všehochuť (trauma z dětství) a občas si říkám jestli to není parodie (volby). Pointa se prostě ztratila někdy v polovině….Pozn.: proč se při tom přežírání svlíká??? ()

barteca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Apple Tv sází na kvalitní scénáře. Vyvrbilo se z toho zajímavé drama v dokonalých kulisách osmdesátek. Nedivím se , že je ve státech  potřeba tolik psychoterapeutů, populace plná traumat. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím jeden z nejlepších seriálů na Apple TV+. Sheila je sice dost komplikovaná, ale s jejím vnitřním sabotérem se není těžké sžít a někdy se v něm poznat. Sympatický je ale i zbytek castu. Výborný je taky soundtrack. A řemeslné zpracování je jako vždy od Applu na hodně vysoké úrovni. Už teď se těším na další řadu. ()

Reklama

Reklama