Reklama

Reklama

VOD (1)

Je ze speciálních jednotek a vyrazil si s přítelkyní z Londýna do Paříže. Když ale vlak ovládnou nemilosrdní ozbrojení žoldáci, musí rychle do akce. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (74)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Včera jsem koukal na Wrath of Man a tak se mi to dobře porovnává. Ta kvalita je hodně kontrastní. Tahle blbá rádoby akční kravina je hnůj. Pletou se tam do toho děcka, nastávající manželka, snubní prsten, svatba a hafo a hafo a další hafo vaty a blbých keců. Tak 50% filmu je jen prachsprostá vata a zbytek je takové slabší céčko s mizerným komparzem a jako třešničkou na dortu i s velmi odpudivou hlavní hrdinkou. Akce je mizerná, nezajímavá, celé se to vleče a nudí, ačkoli toho člověk tak 75% popřeskakuje, bo se na to nedá dívat. (13%) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tvl John McClane a Smrtonosná past se aspoň nebere tak vážně a dělá si z tohohle žánru sice s úctou, ale prdel. Takže tam nad nelogičností jednání postav nepřemýšlím, psychologii chladnokrevných vrahů mi tam nikdo necpe, na náhody typu drsný maník zruší letadlo, jede vlakem a náhodou tím vlakem jede i hlavní psychopatka bych u Smrtonosné pasti kašlal, ale tady se to celé tváří tak strašně vážně, až je to směšné. Celé to nesmyslné zachraňování holčičky (aneb jak se co nejrychleji a nejlépe padouchům prozradit... a stejně je divné, že psychopatka sejme otce, ale holčičku ne, když předtím s tím problém neměla), celý ten souboj u plynového potrubí, celé to zdlouhavé vysvětlování lásky ve francouzštině (!) holčičce na střeše vlaku, když by měli zdrhat, celá ta honička zasněženým lesem, to bylo fakt jak pěst na oko a podobně příjemně se na to koukalo. Navíc scény jako bad girl posílá hrdinovi smsky a do toho jeho snoubenka křičí: Pozor, je to past! Si fakt myslela, že ji přes smsku uslyší? Ale asi nejvíc mě dostala jízda plynovým potrubím, to kam se hrabe James Bond, že? Fuj, dlouhé to bylo, nudné, předvídatelné scénu za scénu, už nikdy. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Čím dlhšie to išlo, tým viac som fandil Ruby a jej partičke polokrepých labutí. Hlavne posledná štvrtina, po odhalení plánov bola až veľmi pritiahnutá za vlasy a umelo sa tam vytvorilo napätie a akcia. SASkári sa tiež veľmi nevyznamenali, keď ich útok dokázali odraziť dvaja retardi s jedným gulometom. Útok na sídlo a pichanie nožom do krku bolo ale fajn. Ruby Rose je ale veľmi zvláštny zjav v tomto filmovom svete. Ešte som si k nej nenašiel cestu, ale jej boj je aspoň uveriteľný a nie naučený pár dní pred ostrou. Toto si mohli angláni postrážiť trochu viac a nenechať si do toho kecať Šitflixom, dopadlo by to určite lepšie (žmurk na Rozhnevaného muža). 2 z 5 ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Pro mě velké překvapení v podobě takzvaného Béčkového akčního filmu. Herecké obsazení zatím podceňovaných tváří v podání Hannah John-Kamen, Sama Heughana, Toma Hoppera v doprovodu už trochu zkušenějších a ostřílenějších Ruby Rose a Andy Serkise tomu dává poměrně pěknou chemii a velká jména nepoutají pozornost na sebe a tak skoro každý mají stejný prostor. Pořád se to drží té nálepky Béčkového akčního snímku, takže tomu hodně věcí chybí, ale na relax to není šppatné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Béčko se vším všudy blbou zápletkou počínaje a legračně namalovanými postavami konče. Ale i přesto je to zábavné. Předně film jede ve slušném tempu a daří se mu ho držet i přes kapánek přetaženou stopáž. Dalším pozitivem je notná dávka akce. Samozřejmě se nejedná o něco hodné zapamatování, ale těch přestřelek a rvaček je tu víc než dost. Škoda, že při ní neteklo víc krve, ale to se dalo překousnout. A konečně je ttu solidní obsazení. Ruby Rose sice nenavazuje na hitmanku z Johna Wicka, ale i tak jí to tady sedí.  Heughan je sympaťák, Serkis nezklame nikdy a slečna Kámen se mi prostě líbí. Nízké hodnocení, které se tu filmu dostalo, mi přijde docela mimo. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Druhý film společnosti Netflix z roku 2021 s termínem Red Notice v názvu. Tím druhým je Red Notice. (gavosh)
  • Andy McNab, autor knihy, podle které je tento film natočen, je bývalým členem britské SAS. Byl zajat a mučen iráckými vojsky ve válce v Zálivu. Také byl velitelem osmičlenné skupiny s názvem Bravo Two Zero, podle které je natočen film Nebezpečná mise (1998). (gavosh)

Reklama

Reklama