Reklama

Reklama

VOD (1)

Je ze speciálních jednotek a vyrazil si s přítelkyní z Londýna do Paříže. Když ale vlak ovládnou nemilosrdní ozbrojení žoldáci, musí rychle do akce. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (74)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

dobře obsazený,ale jinak zoufale nudný a v mžiku zapomenutelný akčňák,který nefunguje ani jako bezmozková aktivita.Ruby Rose opětovně dokazuje svůj nesporný netalent a klidně tu mohl místo ní hrát kdokoliv koho maminka ostříhala podle hrnce.Na druhou stranu ale do podobných céčkových filmů vlastně celkem zapadá...10% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Problémem tohoto filmu je to, že je překombinovaný. Posuďte sami jakýsi teroristé přepadnou vesnici v Gruzii co nechce plynovod chlapi a muže povraždí a ženské nechají žít někdo to natočí na mobil a zveřejní. Vláda Anglie co je na to najala nechce dopustit , aby na ně přišly tak nařídí jakémusi chlápkovi, aby je zabil oni to mezitím zjistí unesou vlak s lidmi na místě kde je ten samý plynovod co v té Gruzii tehdy a chce po té firmě 500 milionů nebo to zveřejní a jako bonus tam odpálí plynovod. V tom vlaku je, ale i ten chlap a jeho nastávající. Nemyslím si, že je to horší akční film než cokoliv od Seagala nebo Willise z poslední doby a hodnocení je uvalené. Druhý díl bych klidně bral. Díky za titulky Vegetol. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Jako první uvedu klady - dobrý nápad s únosem vlaku v tunelu, docela dobrá padoušská myšlenka s výbuchem plynovodu a s únikem z místa činu. To je asi vše z kladných prvků. Teď zápory - hlavní hrdina by se spíš hodil do nějakého romantického filmu než jako šlechtický příslušník elitní jednotky (držel ty zbraně jak prase kost), hlavní hrdinka ala doktorka, která přežije všechno mlácení a zranění (jako fakt přežije bodnutí do nohy někde v pustině, kde o ní nikdo neví - mimochodem podobné zranění a paní ve vlaku žije cca 5 minut), příslušníci elitní zásahové jednotky se všemi moderními prostředky nejsou schopni pro záchranu rukojmích udělat jako nic..... Mohla bych ještě pokračovat, ale je to zbytečné. Víc jak 2* si to nezaslouží. ()

Kubelle 

všechny recenze uživatele

Hele jako ono to docela funguje. Místy to bylo teda trochu hloupý, to se musí uznat. A taky mi asi úplně nedošla ta hlavní zápletka ohledně hlavního hrdiny, že je vlastně i on psychopat a tedy i vlastně docela záporák. Kdyby ten film vyšel v devadesátkách a v hlavní roli by byl Bruce Willis v bílým tilku, tak by to byla pecka. Celou dobu mi přišlo, že se spíš dívám na smrtonosnou past a s tím jsem byl docela spokojen. Za mě dobrý ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Ruby Rose a její komando přepadlo vlak, který mířil z Londýna do Paříže. Naštěstí je mezi cestujícími člen SAS Tom Buckingham. Naneštěstí pro diváky je to celé dost nepovedený film. SAS: Red Notice se nemůže rozhodnout, jestli bude seriózním politickým thrillerem, nebo béčkovou variací na Smrtonosnou past. Bohužel zklamává jak v práci s postavami a napětím, tak i v samotné akci a většinu času balancuje mezi trapností a směšností. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Andy McNab, autor knihy, podle které je tento film natočen, je bývalým členem britské SAS. Byl zajat a mučen iráckými vojsky ve válce v Zálivu. Také byl velitelem osmičlenné skupiny s názvem Bravo Two Zero, podle které je natočen film Nebezpečná mise (1998). (gavosh)
  • Vila, ve které se na konci filmu koná „svatba“, je opravdu na Mallorce. Konkrétně je to Muzeum Son Marroig u vesnice Deià a běžně se tu svatby pořádají. (Ficik)

Reklama

Reklama