Reklama

Reklama

Snivokraj

  • USA Slumberland (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá dívka Nemo (Marlow Barkley) s pomocí velkého stvoření, napůl muže a napůl netvora, cestuje do mystické země ve svých snech, aby hledala svého zmizelého otce. (TommyZR)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (114)

Marze 

všechny recenze uživatele

Tema rodicovstvi, divy detskeho sveta, ztraty, traumatu a posunuti se v zivote. Pribeh a herecke vykony jsou solidni a vizual okouzlujici. Pusobi to vic mysticky nez magicky. Sny jsou popisovany jako svet bez dusledku  Neni to nejhorsi film a muze podnecovat vasi predstavivost a brnkat na vase srdecni struny. Nakonec me to vycerpalo a uspalo. Ale rodice film mohou pouzit jako chuvu na dve hodiny. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Krasna fantasy komedia,ktora sa odohrava vacsinou v nadherne farebnom svete fantazie a snov,Jason Momoa si to zjavne uziva a je vtipny,mladulinka sympaticka herecka Marlow Barkley je viditelne talentovana,mozno aj buduca hviezda filmoveho platna,potesila aj pritomnost prasiatka,takze viac takychto filmov a budem spokojny...:⁠-⁠) ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Snivokraj je taký ten typický “detský” film, ktorý by si žiadne dieťa nepustilo samé a aj tak sa také stále točia. Už úvod sa mi nepáčil. Smrť rodiča patrí k životu, bohužiaľ, ale podľa mňa nepatrí do rozprávky pre deti. Príbeh sa určite mohol začať aj o dosť ľahšie. Každopádne Marlow Barkley je skôr neutrálna detská herečka, nijako zvlášť sympatická, ale vôbec nie na facku a to príbehu pomáhalo. Aquaman to bral vážne a chcel ukázať svoj komický talent (má nejaký?). No dobre, musím uznať, že ten Momoa to hral ozaj dobre. A Chris O’Dowd bol smútok sám. Bohužiaľ, chýbala tu nejaká pekná žena. Ja viem, ja viem, detský film. Bleee. Toľko k hereckému osadenstvu. Teda ešte Kyle Chandler, ktorému taká rola sedí, ale bolo ho pramálo. Film oplýval dobrými špeciálnymi efektami, za čo dám jednu zaslúženú hviezdu. Celkovo ma to ale sprvu moc nebavilo. A keď som si pozrel kto je režisérom, tak som bol ešte viac sklamaný. Od režiséra Constantine očakávam rozhodne iné bomby od začiatku do konca. Neviem vlastne presne povedať čo tomu chýbalo. Proste ……. niečo. Niečo waw, niečo zapamätateľnejšie než len Aquaman s rohami. Mal som dojem, že posledný dobrý film z tejto kategórie bol Nekonečný príbeh. Čo sa pointy týka, tak v tretine mi docvaklo o čo ide, ale to nevadilo, práve naopak, myšlienka to bola poučná. Veď koľko z nás pretrhalo putá s niekým kto mu bol blízky a už nenašlo cestu späť. Časom si proste zvyknete nechávať tie správne slová pod jazykom. Aj ja mám svojho Flipa 🥺. Za to dávam druhú hviezdu. Toto spravil Lawrence hlboké, ale treba na rovinu priznať, že toto je venované skôr dospelým somárom, než deťom bez viny. A práve v tomto momente si ma film získal. A tretiu hviezdu a vôbec nie z ľútosti dám tomu Aquamanovi, lebo som mu to uveril. Záver je dojemný a chytil ma za srdce. Toto sa im skutočne vydarilo. S odretými ušami, ale práve záverom som to doškrabal na štvorku. Trojka by bola taktiež spravodlivou, ale keďže som si uvedomil stratu môjho Flipa a zároveň som pred rokmi nečakane stratil to, čo stratila Nemo, tak zaokrúhľujem nahor. Netflák sa ozaj zlepšuje. Žite život, nesnívajte naprázdno. 70%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě Netflix překvapil, protože film má krásné fantasy kouzlo díky vizuálně hudební stránce. Škoda, že si Jason Momoa trošku hraje Johnnyho Deppa, ale na druhou stranu Marlow Barkley byla docela dobrá. Některé nápady byly ve filmu opravdu na wau, ale jako celek mě to přišlo trošku ve stylu vlnobití, někdy mě to spláchlo, jindy nechalo na suchu. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Zlý sny cítí strach a sledujou tě a nepřestanou dokud tě nedostanou." Ani tenhle omalovankový spektákl z Netflixu mě neočaroval. Určeno pro mladé publikum, které ocení paletové barvičky. Vizuálně je snový svět pěkný. Děj je ale vyumělkovaný a nesourodý. Momoa přehrává svou roli až jsem z toho mel DEPPku. Pro mě to nebylo ani dost vtipné abych si ten výlet užil.  Příběh okatě tlačí na divákovi city.  4/10 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Toronte (Kanada) od 9. novembra 2020 do 5. februára 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama