Reklama

Reklama

Jazykové lekce

  • USA Language Lessons
Trailer

Učitelka španělštiny, která se přihlašuje na online lekce jako Cariño, má dohodnutou hodinu. Po přihlášení zjistí, že student Adam vůbec není na výuku připraven, protože ho zapsal jeho manžel Will. Mělo to být překvapení a povedlo se. Will mu zakoupil 100 lekcí, aby si vybrousil svou španělštinu. Adam totiž vyrůstal na různých místech Latinské Ameriky. Po počátečních nesrovnalostech se Adam rozhodne v lekcích pokračovat. Po týdenní pauze však najde Cariño Adama zhrouceného. Will právě zemřel. Když si byl zaběhat, srazilo ho auto. Adam neví, co si počít. Cariño se stane jeho záchranným lanem a vytvoří se mezi nimi nečekané a komplikované citové pouto. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci koncept filmu, ktorý sa celý odohráva prostredníctvom internetového video-chatu. Postavy sympatické, aj keď mi obaja prišli ako čisté príklady klinickej manio-depresie (najmä u Cariño to bolo dosť markantné). Ale inak to bolo tématicky také ... ani to neviem pomenovať. Ako by povedali v Indii "kabhi khushi kabhie gham" (niekedy veselo, niekedy smutne). Dialógy boli občas výborné, inokedy úplne irelevantné. Takže mám z toho také zmiešané dojmy. Je to tak na 3*, aj to najmä vďaka skvelej kompozícii. ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Language Lessons, který vznikl jako režijní debut herečky Natalie Morales v produkci bratrů Duplassových spjatých s tzv. mumblecore filmy, jsou sestaveny ze série videohovorů movitého Američana (Mark Duplass) a mladé učitelky z Kostariky (Natalie Morales), která mu na dálku dává lekce španělštiny. Jejich vztah učitelka-žák se však hned od začátku odvíjí netradičním směrem, kdy spolu během online setkávání sdílejí emocionálně silné momenty, které mě osobně pro jejich nečekanost a spád bavily od začátku do konce. Ke dvojici protagonistů jsem si našla platonické citové pouto stejně bleskově, jako oni sami k sobě, a to pro přirozenou lehkost jejich interakce a nenucené herectví obou představitelů, komediálního nadání Marka Duplasse obzvlášť. Takže jsem se upřímně smála a vzápětí plakala a pak se zase potěšeně culila. V jednoduchosti je krása! ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama