Reklama

Reklama

The Scary of Sixty-First

  • Austrálie The Scary of Sixty-First
Trailer

Obsahy(1)

Životy dvou spolubydlících se obrátí vzhůru nohama poté, co zjistí, že jejich nový byt na Manhattanu skrývá temné tajemství. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poměrně nevyvážený příběh sleduje osud dvou dívek, které se nastěhují do nového bytu. Zatímco Addie má přítele Grega, tak Noelle se seznámí se záhadnou dívkou, co pátrá po osudu a záhadné smrti kontroverzního boháče Jeffreye Epsteine, odsouzeného za sexuální delikty. A aby to bylo tajemnější, přijde na řadu černá magie. Temné síly vstoupí do Addie, Noelle s neznámou kamarádkou dostanou varování, že Addie je už ztracená, avšak ony se mohou zachránit. Počáteční konverzačka se změní v boj o život a popravdě poslední čtvrtina, plná krve, je nejlepší. Hlavní aktérky neoplývají ani krásou ani vnadami, což dělá snímek civilnější. Dojde na řadu konspirací a britská královská rodina je rozsekána na cucky (obrazně). Škoda levného televizního vizuálu a celkově slabší formální stránky. Krvavé účtování bylo fajn. ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Stylově vyhrocený režijní debut Dashy Nekrasovy reflektuje známý případ kontroverzní osobnosti sexuálního delikventa Jeffreyho Epsteina a jeho obětí ve svérázné žánrové variaci psychologického hororu a italského gialla. Řadou konspiračních teorií obestřený příběh muže, který v srpnu 2019 za nejasných okolností spáchal sebevraždu, je nazírán z perspektivy tří dívek, z nichž jedna je posednutá duchem Epsteinovy oběti a další dvě se snaží rozklíčovat příčiny její depersonalizace a dostat se blíž na stopu hlavního agresora – Epsteina. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dasha Nekrasova nie je žiadna krásavica a schopná režisérka nie je teda určite. Toto bolo na hranici pozerateľnosti. Dialógy nezáživne, herecky amatérske a príbehovo to bolo úbohé. Ešte som nevidel tak debilne zobrazenie posadnutosti, to ako čo malo znamenať? Pri pozeraní tohto skvostu som sa sám cítil trápne, čo potom herci. Žiadna atmosféra, napätie a ani krvavosť, tak nechapem načo takýto nezmysel a zbytočnosť bol stvorený. Za jednu scénu, ktorá mi pripomenula moje obľúbene gialla, tak dávam tú 1*, ináč by to bolo na odpad. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jeffrey Epstein, miliardář a usvěčený pedofil, mezi jeho známé, patřily vlivné a prominentní osobnosti, jako například saúdský princ Muhammad bin Salmán, režisér Woody Allen, herec Kevin Spacey, bývalý britský premiér Tony Blair, bývalý americký prezident Bill Clinton, členové rodin Kennedyů, Rockefellerů a Rothschildů, a tak dále. Docela dost šokující, do jakých vrstev ta pedofílie až sahá. Dasha Nekrasova se toho moc nebála a natočila o tom celkem odvážný, psychologický Horor, až se divím, že tenhle film není zakázán ve Velké Británii. Má to pěkný osmdesátkový italiános Hororos look, herečky celkem pohledný, nechybí lesbická scéna, masturbace na veřejnosti, jo některé scény jsou tu i dost ulítlé, hlavně pak u té posedlé dívky a v závěru nechyběla i nějaká ta krev. Určitě to nebude bavit každého, ale to hodnocení co je aktuálně na 29% je za mě dost nefér, takže jednou * nadhodnotím. (39. hodnocení, 3. komentář) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Chvílemi je to absurdně směšné a chvílemi děsivé. Chvíli to má vzrušující prvky a pak přeřadí na jinou kolej. Chybí vhled do zneužívání a do konspiračních teorií. Film nemá pointu a vlastně neříká nic nového. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama