Reklama

Reklama

Případy otce Dowlinga

(seriál)
  • USA Father Dowling Mysteries (více)
USA, (1989–1991), 32 h 58 min (Minutáž: 46 min)

Kamera:

Rick Anderson

Hrají:

Tom Bosley, Tracy Nelson, Mary Wickes, James Stephens, Thomas Calabro, Frances Bay, Stella Stevens, Malcolm Danare, Bruce Abbott, Dennis Burkley (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(43)

Obsahy(1)

Otec Dowling, starší katolícky farár z chrámu sv. Michala v Chicagu, zbožňuje detektívne romány. Ako nadšený detektív – amatér rád fušuje polícii do remesla a s pomocou rádovej sestry Stephanie na vlastnú päsť vyšetruje kriminálne prípady, ktoré sa odohrali v jeho blízkom okolí. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Na této databázi seriál asi někomu radost neudělá, jelikož detektiv je dědek a navíc dokonce kněz :))) Zajímavá variace na Chestertonova Otce Browna. Jinak závěrečná parafráze na Sherlocka Holmese nemá chybu! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Když už trávíte čas sledováním poledních seriálů dole v obýváku, tak je toto pořád lepší než utahování smyčky nahoře na půdě. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Farář by měl častěji bojovat o spravedlnost, nejen vytahovat ze státu peníze. Na tohoto faráře by měli další navazovat.***(6.10.2010) ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se podíval. Nebylo to špatný, jen takový ,,neakční", ale co taky čekat od Otce a jeptišky. Hodnocení: 40% ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Otce Dowlinga mám rád. Je to vyšetřovatel ze staré školy, ale není tuctový jako Fletcherová, Sloan či Matlock, řadí se k těm lepším, jako Columbo nebo Kojak. Má všechno, co má takový správný seriál mít - sympatického hrdinu, zajímavé případy a jemný humor. Scénáře jsou sice trochu jednoduché, ale vždyť je to také jednoduchý krimi seriál. A pohodový seriál. Příjemně se u toho relaxuje a Tom Bosley je sympaťák (k čemuž pomáhá i kvalitní český dabing). ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Z mnohých podobných seriálů (Diagnóza vražda, To je vražda, nachcala,...) mi Dowling vychází ze všeho nejlépe, dokonce i když je flanďák a k ruce má jeptišku. Přišlo mi totiž, že scénáře psal někdo jiný, než zfetovaný Mongol a celý dojem je tak nějak pozitivní. Zajímalo by mě, jestli otec ví, jaký je rozdíl mezi knězem a jebákem. 50% ()

Cruise 

všechny recenze uživatele

Pro mě povedený seriál, který neurazí! Příjemná zábava na klidný večer. A navíc jeptiška, co má šmrnc;)! ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Ani nevím jak jsem to mohl sledovat. Otec farář a jeho pomoc sestra "neposkvrněná". Tohle mi přišlo jako utažené za pačesy:-) ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Jako kdo vymyslel, že se církevní hodnostář pustí do vyšetřování vraždy? Jestli něco, tak bych si ho uměl představit spíš s kadidlem nad mrtvolou, než jako "soukromé očko". Hlavně by se nejspíš v reálném světě sám dostal do hledáčku policie, když už byl u tolika vražd. ()

web-dat 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli Dowling by měl být právě katolický kněz, nebo spíš maskovaný hrdina s mastičkami. Ale na sobotní odpoledne super detektivka! ()

smrtubohem 

všechny recenze uživatele

Solidní průměr, rozhodně se na to dalo koukat. jeden z mála amerických seriálů, kde nehrají hlavní roli střelné zbraně. nechápu místní hodnocení. ()

 

všechny recenze uživatele

český dabing byl kvalitní, což přispělo k mému vlemi dobrému pocitu ze seriálu. Nesnaží se být nabitý akcí ani extra zajímavý, je to prostě taková pohodička, sestra mi byla sympatická a v každém díle nebyly nesmyslné honičky a hromada kulek či šrotu. Prostě se mi to líbilo. ()

Reklama

Reklama