Reklama

Reklama

Bitcoinovej kanál

(pořad)
Publicistický
Česko, 2019

Obsahy(1)

Youtubový kanál zabývající se problematikou kryptoměn hlavně bitcoinu. Kanál obsahuje tři různé formáty. Fundamentální videa popisující fungování bitcoinu a dalších altcoinů. Pravidelné úterní streamy z hosty nebo streamy obsáhleji popisující novinky ze světa bitcoinu a pak tzv. CoinEspressa, ve kterých je pravidelně technická analýza bitcoinu, a také nejnovější zprávy ze světa kryptoměn. (Drinian)

(více)

Recenze (14)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Zatím 4 hvězdy a sbírám informace o případném rozšíření portfolia moderního investora. Jakub "Kicom" Vejmola jako samozvaný bitcoin evangelista (a skvělý moderátor). Jen ty rádoby vtipné vsuvky mi přijdou rušivé a zbytečné. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Super pořad o tom co jste vždy chtěli vědět o Bitcoinu (i jiných krypto) srozumitelnou formou, proložené nějakými vtípky či popkulturními odkazy. V každém díle nezapomene připomenout, že se nejedná o investiční radu a na mnoha live streamech nás speciálním Goa'uldským hlasem informuje, že pokud mu nedáme like tak z nás udělá jeho Jaffy... ďábelský smích. Prostě super pořad se super "moderátorem" Kicomem. Hodnocení: 100/100. ()

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Absolutní špička českého YouTube. Grafika, zpracování, obsahovost, vybavení, prostě vše je na špičkové úrovni. Nejzajímavější hesla tohoto kanálu jsou: "Ten, kdo shortuje bitcoin, tak okrádá svoji rodinu", "Všichni ví ho*vno", "Štosuj saty" nebo "Peníze nejsou všechno". ()

werxix 

všechny recenze uživatele

Super informace o bitcoinu. Na streamy nemam cas takze spise hodnotim coinespresa atd. Nekdy mi prijde ze Jakub tlaci moc na pilu a snazi se byt za kazdou cenu vtipny. To je pak, ale bohuzel ke skode celeho poradu. Uvital bych vice info a zprav i ze sveta altcoinu. ()

mirek158 

všechny recenze uživatele

Bitcoinovej kanál na YouTube založil v roce 2019 Jakub Vejmola - Kicom.Tvorba dostupná naYouTube: https://www.youtube.com/BitcoinovejKan%C3%A1l/featurednebo na internetových stránkách: https://bitcoinovejkanal.cz/Krypto-kanál, na kterém se jeho tvůrce nesnaží dávat divákům investiční rady, ale spíše se jedná o osvětu ze světa kryptoměn, zejména pak se, jak název kanálu napovídá, věnuje historii a současnému vývoji Bitcoinu.Vše je prezentováno velmi srozumitelnou a občas také zábavnou formou. Konstruktivní a spíše "dospělácky" zaměřená tvorba v Českém jazyce, která v současné době nemá na České scéně konkurenci.Autor sám uvádí, že:"Největší problém Bitcoinu je, že nejde jednoduše vysvětlit. Já jsem se ale v roce 2019 rozhodl, že se o to pokusím a založil jsem Bitcoinovej kanál. Od té doby o něm tvořím videa na YouTube, přednáším a školím. Bitcoin tu zůstane a změní svět. Já u toho budu! A vy můžete taky…"https://www.youtube.com/BitcoinovejKan%C3%A1l/featured Osvěta ze světa kryptoměn, prezentovaná zajímavou a zábavnou formou, pro širokou laickou veřejnost. Srozumitelné rady pro začátečníky i pokročilejší. Sledování Kicomova kanálu mi otevřelo oči a tak jsem začal, i když pozdě, malé procento "ukládat" každý měsíc do Bitcoinu. Uděluji 10/10 bodů a děkuji. ()

mikomus 

všechny recenze uživatele

Opravdu dobrá práce Kicoma o bitcoinu, krypto světě a vše s tím spojené. Zajímavé díly i o fiat penězích. ()

Reklama

Reklama