Reklama

Reklama

Dva z Queensu

(seriál)
USA, (1998–2007), 75 h 54 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Gary Valentine, Jon Favreau, Torrey DeVitto, Larry Romano, Blythe Auffarth, Rhiannon Leigh Wryn (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(207)

Obsahy(1)

Doručovatel Doug Heffernan vede spokojený život – má hezkou ženu (Carrie), velkou televizi a přátele, se kterými se na ni dívá. Potom se k nim přistěhuje Arthur, potrhlý otec Carrie. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Jezinka.Jezinka k tomuto seriálu (1)

Dva z Queensu (1998) 

Ideální zvuková kulisa k vaření. Samo o sobě to moc zábavné není, protože ani ten nejškodolibější člověk na světě se nedokáže do nekonečna smát dvěma lidem, kteří jsou prakticky po všech myslitelných stránkách frustrovaní svými životy a přes proklamovanou lásku i jeden druhým. Nejlepší tak na tom celém je nesmírně otravný otec/tchán Arthur, jehož představitel taky jediný ze všech na obrazovce umí hrát. A i u něj jsem si, když jsem zaevidovala jméno představitele, říkala - jak může tak šeredný chlap mít tak hezkého syna? ()

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Reklama

Reklama