Reklama

Reklama

Dva z Queensu

(seriál)
USA, (1998–2007), 75 h 54 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Gary Valentine, Jon Favreau, Torrey DeVitto, Larry Romano, Blythe Auffarth, Rhiannon Leigh Wryn (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(207)

Obsahy(1)

Doručovatel Doug Heffernan vede spokojený život – má hezkou ženu (Carrie), velkou televizi a přátele, se kterými se na ni dívá. Potom se k nim přistěhuje Arthur, potrhlý otec Carrie. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele MM_Ramone k tomuto seriálu (1)

Dva z Queensu (1998) 

Americký televízny seriál "Dvaja z Queensu" (The King of Queens) sa točil v priebehu rokov 1998 až 2007. Takmer desať rokov, čo ma dosť prekvapuje, že sa našla skupina divákov, ktorí to sledovali. Ja som tomu nikdy neprišiel na chuť. Nezdalo sa mi to zábavné, vtipné, ani zaujímavé. Ústredná manželská dvojica Doug a Carrie bola mdlá, nudná, bez iskry. Moc sa ku sebe veru nehodili. No a ten starý páprda Arthur, otec Carrie, mi občas poriadne liezol na nervy. Nesympatický chlap. Bolo to celé také akési nemasné neslané. Podpriemerný, nevýrazný americký sitcom. ** ()

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Reklama

Reklama