Reklama

Reklama

Leopard Fist Ninja

všechny plakáty
Hongkong, 1982

Obsahy(1)

Dva bratři hledají příležitosti k sebezdokonalení v bojovém umění kung-fu zvaném Leopardí pěst. Vyučí je starý mistr a vyšle do světa. Jsou poháněni pomstou k japonským útočníkům, kteří jim vyvraždili celou rodinu, když byli ještě malí kluci. O dvacet let později je starý muž přivolává zpět, aby ochránili jeho rodinu, kterou napadají maskovaní útočníci. (Epistemolog)

(více)

Recenze (3)

kitano 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnohych peral Gofreya Ho. Nieco ako pribeh v tomto snimku neexistuje. Iba jednoducha zapletka a hromanda nezmyselne na seba nahadzanych nezmyselnych scen. Niekedy je tazke uhadnut, ci si reziser robi srandu, alebo vazne natocil takuto hovadinu. Avsak podobne ako v jeho ostatnych filmoch, akcia je naozaj slusna. Na filmy Gofreya Ho je naozaj zabava pozerat. Zajedno zabavia koli dobrej a naozaj pocetnej akcii, zadruhe vas udivia, aka strasna blbost sa da natocit. Plusove body len za kaciu. (3/10) ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Solidny film o bojovom umeni, kde ho bolo dostatok, ale nieco tomu chybalo, aby film vystrelilo do vacsich vysin. A tym niecim konkretnym by asi bol dej filmu, kde by to nejako suvislo napredovalo a nebol by z toho taky gulas, ako v tomto filme. Ked to vsetko zosumarizujem, tak mi z toho vznikne taky priemer, ktory vobec nesmeruje hore a ani dole v mojom bodovani. ()

Grimaldi odpad!

všechny recenze uživatele

Pro navázání na mou předešlou zkušenost s „legendárním“ brakovým režisérem Godfrey Hoem jsem se rozhodl začít zvolna a Leopard Fist Ninja byla skutečně „správná“ volba. Na rozdíl od jeho pozdější tvorby tu ještě nejsou navzdory názvu žádní ninjové. Když teda nebudu počítat dva herce co mají zamotanou hlavu v ubrusu. Nejsou tu ani scény jiných filmů. Zato tu často scény na sebe vůbec nenavazují, jeden bratr který byl poslán studovat bojové umění neustále kritizuje toho druhého, i když ten ho neustále zachraňuje a řekl bych, že i líp bojuje. A jako taková perla se v půlce filmu z ničeho nic zjeví tři běloši a jeden černošský karatista, protože přece přesně to se do dobového čínského filmu hodí. Už teď se dalšího Godfreyho díla jednoduše nemůžu dočkat. ()

Reklama

Reklama