Reklama

Reklama

팔대취권

  • Jižní Korea Paldaechwigwon (více)
Jižní Korea / Tchaj-wan, 1982

Obsahy(1)

Zlý bojový klan zvaný Krvaví ninjové, který vede vůdce Kwan (Sandy Kwon), se snaží zničit vůdce bojové skupiny Drtivé pěsti. Vůdce Drtivých pěstí Sakara (Bruce Cheung) se maskuje jako akupunkturní specialista spolu se svým asistentem Drunken Kidem (Johnny Chan). Drunken Kid je ovšem znám jako opravdový léčitel akupunkturou. Drunken Kid léčí ovšem takovým způsobem, že pacienta postihne na zbytek života nekontrolovatelný smích. Ninjové si musí najmout bojovníka, který si říká Silver Cop (Eagle Han), aby přemohl a uvěznil Drunken Kida. Mezitím se ninjové dozvědí, že Drunken Kid je posledním zbývajícím členem skupiny, a tak unesou jeho krásnou sestru Ling (Judy Lee). (Epistemolog)

(více)

Recenze (3)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Godfrey ho to dokázal, přeci jen natočil film který dává smysl, scény na sebe navazují a nic tu není přiděláno z jiných filmů. Za to si alespoň trochu uznání zasluhuje, ale co ten zbytek? Johnny Chan opravdu nesahá Jackiemu ani na podrážku boty, akční scény jsou uspávací, dojde tu i na znásilnění ale je to v pohodě, protože je to policajt a dívka ho pak miluje. Takových divných wtf momentů bylo hodně, třeba zjevení Ninju v úvodu . Co asi jen tak ale nezapomenu je bojová scéna s létajícími činely. Godfrey mě s ní vážně překvapil. Tak jsem zvědav, čím mě překvapí příště. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Priemerne kung-fu ovplyvnene nejakymi komedialnymi prvkami, ktore ani neboli moc do smiechu. Akurat celkom podarena scena bola s tym typkom, ktory vysiel z tej truhly, ked uz bol nainfikovany smiechom. Teraz neviem ci to bola zombie, alebo nejaky podivin s natretym ksichtom. Najlepsia cast filmu sa odohrala pri konci filmu s hlavnym bossom, ktory najprv pouzival netypicku zbran a tou boli cinely. Zdlhave vrhanie cinelu a opatovne vratenie ho, ako bumerang bolo zbytocne zdlhave a aj uz pomaly nudne. Najtrapnejsi bol, ked sa predvadzal, ake je namakane jeho kostnate telo:) ()

Reklama

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Režisér Godfrey Ho zlákal neznámého bojovníka jménem Wang Dae-wi do dvou kung-fu snímků. Přejmenoval ho na Johnnyho Chana a zkusil to s ním ve stylu Jackieho Chana. Výsledek? Nechť posoudí fandové sami. Mne přitáhla účast krásné bojovnice Judy Lee a korejských taekwondistů Eagle Hana a Sandy Kwona. Ikdyž je Johnny Chan koukatelný a jeho akrobacie i komika na úrovni, kvalit původního Drunken mastera nedosahuje. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v jihokorejském Soulu. (Epistemolog)

Reklama

Reklama