Reklama

Reklama

Boku dake ga inai mači

  • Japonsko 僕だけがいない街 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Fudžinuma Satoru není zrovna populárním kreslířem mangy. Navíc ani nemá moc rád společnost lidí. Pracuje na půl úvazku jako roznašeč pizzy. Satoru má ovšem speciální schopnost, kterou nazval „revival“. Dokáže se vrátit chvíli před incident a může se pokusit zabránit, aby se stal. Před 18 lety se udál zločin, při kterém zemřela jeho spolužačka Hinazuki. Satoru dostává šanci se vrátit a zabránit její smrti, a zároveň také vraždě své matky, která i po těch 18 letech dokázala vraha Hinazuki poznat. (Zíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Life is Strange. Příběh s dětmi byl zajmavý, nemohl jsem se od něj odtrhnout. Součastnost už trochu pokulhávala, ale ok. 80% ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Nejde o nejako prevratný film, takmer od začiatku je jasné, kto je vrah a ako sa bude približne odvíjať dej. Napriek tomu je to pozerateľné a neurazí. Mojich 3,5 * ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Mělo to své silné momenty, obzvlášť se mi líbila ta dějová linka před osmnácti lety - ty děti to hrály moc pěkně. Člověk rozhodně nedokáže snadno předvídat, jak to celé dopadne, a mysterióznost celého příběhu je velkým plus, ale přesto nejsem schopná říct, že bych se na tento film někdy ráda podívala znovu a že by si mě nějak výrazně získal. Čtyři hvězdičky, ovšem slabší. (Viděno na palubě letadla společnosti ANA.) ~(3,6)~ ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Film na mě nijak nezapůsobil, nezanechal po sobě absolutně nic. Asi to není špatné, ale bez kouzla. Nemá to v sobě jiskru a herci mi občas přijdou, že se jim to moc hrát nechce. Děti tedy ne, ty jsou „nadšené“ v každém záběru, ale ti dospělí… docela nuda, nedali do svého projevu vůbec nic zajímavého. A pak přišel pád z mostu a vše, co bylo po něm, přestalo dávat smysl. Napůl byla minulost změněná, na půl ne, prostě špatně promyšlené ukončení filmu. A hlavně… to na té střeše? To už jsem si říkala, že tvůrci přehánějí a film odsoudili do šuplíku „znovu se již nepodívám, není na co“. Slabší 3*. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama