Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Brandon těžce pohoří, když se pokouší naplnit naděje, které do něj otec vkládá. Sheldonův bezstarostný život synova šéfa skončí v roce 1929 krachem. (Netflix)

Recenze (10)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mne tři tak, tak. Děj dosti fádní, pokus o jistou ukázku civilního života super blbů v elasťákách mne moc nenadchnul, stejně tak jako závěrečná bitka nebyla ničím zajímavá. snad jen ten generační střet a jistý náhled na život pod despotickým otcem s falešnou morálkou měl své kouzlo. Jinak spousta plků o ničem, postavy zatím dosti ploché, uvidíme, zda se to rozjede. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlel. Dát čtyři, nedát čtyři? Závěrečný souboj mě na tu trojku nahlodal. A taky jsem ji nakonec při formulaci tohoto komentáře nechal. Jupiter´s Legacy nemá takový drive jako The Boys. I když potenciál by pro to tady byl, zatím se drží relativně při zemi. Tím nechci tvrdit, že by se mi nelíbila například civilní linka, která je v první epizodě dost výrazná. Sice bych neřekl, že funguje na výbornou, ale vcelku povedená je. Střídá ji však "televizní akce", která se drží v dost podobných mantinelech jako typická produkce CW. Divák pak sice nad klasický rámec popcornovky obdrží i nějakou tu "zabijačku", ale k ideálu to má daleko. Pustit se do pořádného R-ka, asi to má z mého pohledu větší význam. Další vývoj událostí mě však zajímá, a tak tomu dám rozhodně ještě šanci... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Většinou se u superhrdinů řeší strach nebýt sám, protože vtáhnout do toho druhého je nezodpovědné. No, ale být dítětem někoho, kdo je top v supehrdinství je pruda. Navíc vyvstává otázka, zda to všechno mělo smysl. Hodně mě bavila konverzace na téma "Golden Age". Lze to hrát stejně jako dřív nebo by to měly starý páky zabalit a předat mladejm? Protože tady se stárne a to mám vždy ráda. *** Rozkol mezi taťkou a synátorem mě bude asi hodně bavit. Jinak klasický wtf moment na konci typický pro netflix produkci, který nutí koukat hned dál :) *** Jenom bych se vyhla srovnávání s cw produkcí. Sice se tam ukážou "cw herci", ale jinak je to úplně jiná liga ;) *** Jestli se mi líbí technická stránka, až příště. Zatím jsem toho moc neviděla... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako spousta jiných lidí neznalých předlohy, i já jsem bral Jupiter's Legacy jako konkurenční projekt The Boys (2019). Takže jsem čekal nahláškovanou, brutální a zábavnou nekorektnost. Po první epizodě je jasné, že tudy se Jupiter's Legacy ubírat nebude. Resp. ano, tvůrci budou ukazovat rozlámaná a děravá těla, postavy nebudou používat výrazy jako sakryš a jejda, ale zatím to vypadá, že se budou řešit spíš morální dilema v kombinaci s rodinnými vztahy, na pozadí nějaké klasicky komixové hrozby. Zatím to působí díky Utopianovi, který fanaticky vyznává kodex malinko křečovitě, ale je to první epizoda. Na druhou stranu už jsme viděli vcelku dobře vypadající souboj, poznali jsme několik supráků, kteří rozhodně nejsou nezranitelní a vše je ukončeno zajímavou zápletkou, která působí jako solidní pozvánka k druhé epizodě. Nic jiného, žánrově zajímavého nikde neběží, takže proč ne. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přichází netflixacká odpověď na The Boys. Musím říct, že vidět v úvodních titulcích jména Mark Millar (Kick-Ass, Kingsman) a Steven S. DeKnight (Spartacus, Daredevil) mi hodně pomohlo se na první epizodu těšit. Jde ale o klasický úvodník. Nic převratného ani hlubokého. Pouze uvedení celého světa. Každopádně tohle bude po delší době pořádný binge. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WTF? Vizuál nabírá od prvních vteřin na síle. Premisa a děj jsou od začátku hodně kliš a postavy působí dost šablon. Konec jako by to chtěl zachránit, ale..... To mi v hlavě po prvním díle šumí nejvíc. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle nějak nezafungovalo. Proč další superhrdinové, když nenabízí prakticky nic, co by mě dokázalo upoutat, nebo už tu nebylo jinde (a lépe)? Od jmen DeKnight a Millar jsem čekal víc. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně jiný pohled a náhled na superhrdiny, který je stoprocentně vítaný. Ano, není to o tom se jen porvat s padouchy, skutečné zlo dnes sídlí úplně někde jinde a jsem rád, že to konečně nějaký seriál nakousl, který nabourává standardy, na kterých bych superhrdinský žánr založen. Co by ale mohlo jít špatně? Ty kostýmy jsou malinko staromódní. A když už se seriál nese v takovém vážném tématu, tvůrci mohli ubrat na barvách... ()

Reklama

Reklama