Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chloe se na večírcích nešetří a sáhne si až na dno. Sheldon jenom těžko hledá odpovědi na to, proč ho pronásledují podivná vidění. (Netflix)

Recenze (6)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním velice zajímavém dílu se nestačím divit, kam se to stáčí. Máme tu několik zajímavých postav, které jsou na všech promo plakátech a které jsme viděli v první epizodě, ale nicméně od té doby v seriálu prakticky nebyly. Tohle byla další zbytečná epizoda. A ne, flashbacky mě zatím extrémně nebaví a nepomůže tomu, že se natáčely na IMAX kameru. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvě časové linky, obě nezáživné, unylé, s nezajímavými postavami a obyčejnou až lacinou estetikou. Chce to výrazný posun, nějaký twist, lepší postavy. Nečekal jsem tak obyčejné pojetí, bez výraznějšího tvůrčího pojetí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešteže je aspoň dej v 30 rokoch aspoň ako tak zaujímavý, inak by som to vzdal, pretože Netflix a jeho propagácia mladých sebavedomých zfetovaných píč ma absolutne nezaujala, tak ale po buzerantoch a náckoch tieto bezmozgy spomenuli aj ďalšie svoje božstvo - zfetovaný odpad spoločnosti - a splnili tak očakávania, ktoré inteligentní ľudia od akejkoľvek sračky z ich produkcie očakávajú. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama