Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Grace na vlastní oči vidí, jaký vliv má Kodex na mladší superhrdiny. Sheldonova výprava pokračuje a na palubě lodi se kalí charaktery. (Netflix)

Recenze (5)

Lenka.Vilka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linka z minulosti se mi líbila mnohem víc. V přítomnosti se stále řeší kodex. A nezlobte se na mě, koukat na to zpětně je zvláštní. Tedy, po zrušení a všech těch řečí kolem. Vážně nechápu, kam narvali ten šílený rozpočet na díl. Akce vlastně opět jenom u jejího konce. A spíš je to potom o následcích v hlavě. Protože...další mrtvý hrdina... ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda se snaží ohromně tlačit morální rozhodnutí zabít či ne, ale je to tak nezáživné a mdlé. Míchání dvou časových linek je rušivé. Měli si vybrat jednu a tu pořádně prokreslit, doladit detaily, přidat pořádné vyobrazení postav a jejich motivací. Seriál je hrozně zbrklý. Nedokáže vyvolat emoce. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím bezkonkurenčně nejlepší epizoda potvrzující dojem, že celý seriál by fungoval daleko lépe, kdyby se držel pouze v jedné časové ose. Drtivá většina dělejte se odehrává v 30 letech a i když opět děj nikam nechvátá, není to přešlapování na místě jako v hrubé lince. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbacky jsou šíleně roztahané. Stejně víme, jak to celé skončí a že dostanou schopnosti, tak celá tato výprava roztahaná na celý seriál poměrně ztrácí smysl. Nemyslím si, že konec expedice v něčem překvapí, co už nevíme (nebo co jsme si nedomysleli) ze současnosti... ()

Reklama

Reklama