Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walterova situace je čím dál zoufalejší. Sheldon s Brandonem spojí síly a postaví se superpadouchovi v boji na život a na smrt. Hutch se dostane do úzkých během loupeže. (Netflix)

Recenze (5)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až v úplném závěru přišel záblesk něčeho propracovanějšího, kde by postavy konečně dostaly šanci se více předvést a zobrazit silnější emoce a momenty. Ale jinak to bylo stejné jako celá první sezóna. Bude to fungovat jako vyplň vašeho čekání na něco lepšího, ale jen tak se k seriálu nevrátíte, páč zde není důvod. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co tohle jako bylo? Nejen že jsem se dočkal konce bez konce, ale hlavně nedostal jsem ani zdaleka všechny odpovědi. Seriál končí tak jak začal. Vrchol trapárny co nemá žádný koncept. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak u posledního dílu jsem seděl s pusou dokořán. Škoda, že takovýchto kvalit seriál nedosahoval v začátcích, kdy to zřejmě většina diváků se seriálem vzdala a kvůli nízké sledovanosti nedostaneme druhou řadu. Finále ale bylo parádní, u scén s Blackstarem jsem pomalu nedýchal. A ten zvrat na konci? Rozhodně jsem to nečekal, vše směřovalo na George, který by i tak mohl sehrát důležitou roli ve druhé řadě. Cliffhanger v posledních deseti minutách byl výborně natočen a ještě lépe sestříhán. To se povedlo. Teď slintám po pokračování, které asi nikdy nebude. ()

Reklama

Reklama