Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

První generace superhrdinů se skoro sto let starala o to, aby byl svět v bezpečí. To samé se teď očekává od jejich dětí. (Netflix)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (9)

Jupiter's Legacy (2021) 

Seriál co neví co chce. Celou dobu se díváme na dvě linie (současnost a 30.léta), které se na konci řady… nesejdou. Přesně tak. Celou dobu jsem snášel dvě nesourodé linie (minulost několikanásobně lepší) a na konci se ani nedozvíme co se stalo (na spousty proč nejsou odpovědi). Navíc se vše děsně vleče. Do toho protivné postavy (nafrněné pipky se superschopnostmi… fakt nádhera). Když se pak podívám na koncept jako celek (6 lidi získalo superschopnosti a ty mají i jejich děti), musel tam šukat každý s každým, protože těch postav je tam jak much a mají všechny barvy duhy (a orientace). Prostě kvóty byly naplněny a proto máme i Japonku a Mexičanku - bez ohledu na původních 6. Tedy zbytečná schizofrenní a nedotažená podívaná. Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Za ranních červánků (2021) (E01) 

Tak tohle nějak nezafungovalo. Proč další superhrdinové, když nenabízí prakticky nic, co by mě dokázalo upoutat, nebo už tu nebylo jinde (a lépe)? Od jmen DeKnight a Millar jsem čekal víc. ()

Papír a kámen (2021) (E02) odpad!

Tak asi už vím v čem je tohle nové. Hromada keců v neomarxistickém kabátu. Linka z 30. let je zajímavá, ale je jako vytržení z kontextu (jiného seriálu). Současná je nezajímavá a otravná - a to je špatný (vzhledem k tomu, že ta má být kostrou série). ()

Mráčky se zabarví do sluníčkova (2021) (E03) 

Tak lezby si můžeme z povinné multi-kvóty škrtnout taky (ještě žid a homosexuál chybí). Každopádně. Děj si hraje na hrozné tajemno (něco se děje, ale víme prd proč) a sází další postavy jak na běžícím pásu. Linie z 30. let je mnohonásobně zajímavější než současnost. Bohužel se ji děj nevěnuje dost. ()

U všech čertů (2021) (E04) 

Obě linky utahané. Žádný smysl ani posun. Na to, že jde o polovinu seriálu a prakticky nic se doposavad nestalo, je jasné že se dívám na brutální propadák. ()

K čemu to je? (2021) (E05) 

klasický standard seriálu. Linka z 30 let je ta zajímavější. Přesto se příliš vleče na to, aby to byla zábava. ()

Zakryj jí tvář (2021) (E06) 

Zatím bezkonkurenčně nejlepší epizoda potvrzující dojem, že celý seriál by fungoval daleko lépe, kdyby se držel pouze v jedné časové ose. Drtivá většina dělejte se odehrává v 30 letech a i když opět děj nikam nechvátá, není to přešlapování na místě jako v hrubé lince. ()

Omnes Pro Uno (2021) (E07) 

Prakticky můžu dát copy+paste komentář poslední epizody. Linka z minulosti mnohem zajímavější než současnost i když stále tempo uloudané. ()

Jak to všechno končí (2021) (E08) odpad!

Co tohle jako bylo? Nejen že jsem se dočkal konce bez konce, ale hlavně nedostal jsem ani zdaleka všechny odpovědi. Seriál končí tak jak začal. Vrchol trapárny co nemá žádný koncept. ()

Související novinky

Spartakus se vrací na obrazovky

Spartakus se vrací na obrazovky

10.02.2023

Stanice Starz se údajně dohodla s tvůrcem seriálu Spartakus Stevenem S. DeKnightem (Daredevil, Pacific Rim: Povstání) na vzniku nového pokračování historické řežby z roku 2010. Původního Spartaka… (více)

Reklama

Reklama