Reklama

Reklama

Ztracené království pirátů

(seriál)
  • Česko Království pirátů (více)
Trailer

Epizody(6)

Obsahy(1)

Působí jako výplod mýtů a legend. Svérázní psanci přinášející na širé moře vraždy a chaos ovšem nejsou hollywoodský výmysl. Dokonce vytvořili vlastní demokratickou republiku... (Česká televize)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Spousta věcí tam navíc chybí. Preference lodí, jejich výzbroj, ekonomika na ostrově, prodej ukradeného zboží, odhad počtu pirátských lodí a lidí zapojených do toho celého kolotoče. Celý ten dokument i když točený hranou formou je od základu špatně uchopený. Místo neustálého opakovaní děje z předešlých epizod tam mohli pro prodloužení vysílacího času právě uvádět nějaká fakta.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Vyloženě podprůměrný a levně natočený dokument, který mohl být zkrácený na 3 epizody. Každá má přibližně 40 minut, ale minimálně v pěti minutách v vám opakují něco co už zaznělo alespoň v jednom předchozím dílu. Používají stejné záběry na lodě, stejné "akční" scény, řeší jen pár lidí, z Anne Bonny udělali pouhou couru a vlastně se v celém tom dokumentu člověk nedozví vůbec nic nového. Oprava...ano netušil jsem že Černovous měl syfilis, ale ono se to vlastně dalo čekat.

Sakra vždyť pomalu stejnou historickou hodnotu má Black sails nebo Crossbones.

Reklama

Reklama