Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Vítr nad řekou (E41)

(epizoda)
  • Německo Wind über dem Fluss (více)

Obsahy(1)

Jenny se po osmi letech vrací domů k matce, majitelce rejdařské společnosti. Její matka Anna mezitím dostává dopis, ze kterého se dozvídá, že její firma zkrachovala a je na ni vyhlášen konkurz. Anně nezbývá než rejdařství prodat a zaměstnance propustit. Je zoufalá a ve spáchání sebevraždy jí zabrání jedině Jennin příjezd. Jenny se rozhodne zkusit ještě štěstí v bance. Zjistí, že ředitelem pobočky je teď Michael, její dávná láska z dětství, a tak ho požádá o pomoc. Netuší, že Michael se svou přítelkyní Dianou pracuje už dlouho na tom, aby Annino rejdařství přivedl ke krachu a mohl tak zprostředkovat jeho prodej společnosti, která hodlá lodě využívat jako pojízdná kasína _ pokud by se mu to nepodařilo, nedostal by provizi a nemohl splatit dluhy, do kterých se dostal hazardem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Chulimanga 

všechny recenze uživatele

Nápad vcelku klasický, ničím nepřekvapující...až moc ideální děj....na romantiku se sice nekoukám, ale tohle jsem omylem shlédnul...je to pořád ta samá trapná pohádka :-( ()

davidek odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná německá romantická "odpad". Vydržel jsem se dívat 20 minut a myslím, že to bylo až dost. ()

Reklama

KlarkaSY odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny romány Rosamunde jsou stejné, stejně nudné,stejně nepravděpodobné, stejné příběhy s jinými nebo obdobnými herci, je to román s úrovní pohádky, v každém příběhu bohatí lidé bydlící v zámku, rozpačité příběhy o ničem, náhlá zápletka, které se nedá říkat zápletka, má nás rozbrečet ,ovšem všichni jsou spíš udivení ... Nechápu a zároveň obdivuju člověka,který je ochotný pořád její romány pořád filmovat, sledovat to je utrpení... To není ani odpad... ()

fooggyy7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rosamunde Pilcher                                                                                                                                                 Mezi její nejznámější díla patří román Hledači mušlí (v originále The Shell Seekers), který vyšel v roce 1988. Doposud se po celém světě prodalo přes 5 milionů výtisků tohoto díla. Její díla jsou díky televizním adaptacím ZDF velmi oblíbená v Německu. V roce 2002 získala spolu s programovým ředitelem ZDF ocenění British Tourism Award za přínos jejího díla (respektive jeho televizních adaptací) pro turistiku. V roce 2002 jí královna Alžběta II. udělila Řád britského impéria. Pilcherová byla v polovině 90. let považována za jednu z nejlépe vydělávajících žen v Británii. Pilcherová za svůj život prodala kolem 65 milionů knih a vydělala kolem 100 milionů britských liber. Taky obdivuju člověka,který je ochotný její romány pořád filmovat. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama