Reklama

Reklama

Recenze (4)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Americký pilot Paul dorazí do Londýna na sraz svojí staré party z RAF. Během večírku se s jedním z nich popere a jeho sok je o několik hodin později nalezen u sebe doma zavražděn. Paul se odpoledne probere a zjistí, že si vůbec nic nepamatuje, i když měl jen dva drinky. S pomocí své snoubenky se potom snaží očistit svoje jméno. __ Britové noiry o mužích obviněných zvraždy, co se na vlastní pěst snaží očistit, rozhodně umějí. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ nie ste vyslovene fanúšik Marka Stevensa, nepotrebujete to vidieť. Inak, ak už britský noir, rozhodne odporúčam ochutnať niečo z režijnej tvorby spoluscenáristu Johna Gillinga (3 Steps to the Gallows, Escape by Night, Interpol). ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Prumerny, spise netektivni nez noir, film s mym oblibenym Markem Stevensem. Zapletka prilis nezaujme a stopaz je tudiz zcela adekvatni tomu, aby to clovek nevypnul pred koncem. je tam par zabavnych honicek s autama. Ale nutno priznat, ze dobrych anglickych noiru je opravdu poskrovnu a tenhle to asi neni... ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Bývalý letec RAF se snaží vypátrat skutečného vraha jeho ne zrovna kamaráda z války, dříve než ho dopadne policie, protože on je právě hlavním podezřelým. Je to takové vyšetřování na vlastní pěst a ničeho zásadního se tam nedočkáme. 3,5* ()

Reklama

Reklama