Reklama

Reklama

Nejkrásnější železnice světa

(seriál)
  • Velká Británie The World's Most Scenic Railway Journeys
Velká Británie, 2019, 29x44 min

Režie:

Matt Currington

Hrají:

Bill Nighy (vypravěč)

Obsahy(1)

Poznejte nejkrásnější železnice světa. Vydejte se spolu s tvůrci do Norska, Kanady, Walesu, Švýcarska, Španělska a na Nový Zéland... Vydejme se společně na cestu po nejkrásnějších železnicích světa. Čeká nás překrásná krajina, ale zažijeme i příběhy ikonických železničních tras slovy těch, kteří po nich cestují, pracují na nich nebo u nich žijí. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Jako zarytý fanda železnice mám k tomuto dokumentu pár výhrad...Týkají se především toho, že dokument řadí samotnou železnici mnohdy až na druhé místo, a do popředí se dostávají klasické toulky okolím, či vlastivědné povídačky o městech, památkách...O samotných železnicích se toho kolikrát ani moc nedovzíme, neřku-li  třeba o strojích či technickém vybavení na železnici. Každopádně obrazy jsou tu opravdu úchvatné, ať už vlaku, či z okolí tratí, to se musí uznat. Určitě to dokáže nalákat k návštěvě daných míst. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Bavorsko - pohodlně až na Zugspitze, 78%. Švédsko - exotika i pro Švédy aneb vláčkem do Laponska, 79%. Devon - trochu slabší trať kolem moře, 71%. Aljaška - obrovská a luxusní, 78%. Mexico - překvapí a Sinaloa. 76%. Sicílie - od Ragusy až k Tyfónovi, 76%. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Nádherné scenérie i skvělý výběr státu a vlaků samotných. Je tu také nějaká ta historie, ale nejlepší je že ze seriálů dýchá ta vlaková pohoda. Prozatím 4z5 . ()

Reklama

Reklama