Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Ve zběsilé a zlověstné honbě za bohatstvím se proplétají osudy ambiciózní podnikatelky, okouzlujícího zabijáka z gangu a problémového teenagera. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (9)

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Tento serial až prekvapujuco realisticky ukazuje ako švedska vlada zlyhala pri integracii pristahovalcov do spoločnosti.Kriminalne podsvetie v Stockholme je poriadne multikulturne.Vojny gangov,drogy,brutalita.Serial pre progresivcov z BA kaviarni. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Leyla je servírka a snaží se prorazit jako úspěšná podnikatelka a když dostane životní šanci, musí sehnat rychlý prachy, takže když žije na sídlišti na malém švédském blízkém východě, tak je to jízda za pět hvězd, protože: 1) maximálně autentický náhled do švédského podsvětí 2) herecké výkony stoprocentní 3) svižné tempo, skvělá atmosféra. Filmařsky podobné jako dánský Válečník (seriál) (2018) nebo Gangy v Oslu (seriál) (2023), takže kdo chce velkou bombastickou akci alá Amerika, bude zklamán ()

themiracle 

všechny recenze uživatele

Dobrý. Hodně dobrý. Tak nějak doufám, že je to přitažené za vlasy. Že ve skutečnosti to podobné gangy nemají tak jednoduché, vraždy byť jiných gangsterů, neprochází tak snadno. Tohle prostředí mi fakt není blízké, ale o to zajímavější to všechno bylo. Jako co ten seriál fakt má, je atmosféra. Opravdu doufám, že to je ve skutečnosti jinak, ale působí to děsivě autenticky. Herecké výkony jsou úžasné. Každému jsem tu jeho roli věřil. Potkat někoho z herců v podchodu, podělám se strachy. 90 % ()

Galerie (97)

Reklama

Reklama