Reklama

Reklama

Recenze (3)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Hrozné anglické postsynchrony, toporných hercov (záporák vyzerá ako Romualdo) i nezmyselný dej by som ešte odpustil, ale že to nemá žiadne exploatačné násilie a sexualitu, to je už príliš. Sabrina Siani má bezpochyby svojskú charizmu, na plátne sa však v plnej paráde ukáže až v polovici filmu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nechcem sa stále opakovať, ale azda najväčším plusom ( samozrejme z pohľadu nás, mužov ) rôznych tých barbarských fantasy z talianskej školy ( THE SWORD OF THE BARBARIANS, GUNAN - KING OF THE BARBARIANS, ATOR - THE FIGHTING EAGLE alebo CONQUEST ), je Sabrina Siani. Jej krása, jej prítomnosť ( pozor, nezamieňať s hereckým výkonom ), aspoň nejako zjemňuje celkovú debilnosť spomínaných snímkov a dáva divákovi chuť film dopozerať. THE THRONE OF FIRE je totižto presne z rodu tých, ktoré neovplývajú dobrou réžiou, či technickou stránkou filmu, z diváckeho hľadiska je ale z vyššie uvedených filmov, jeden z tých lepších. ()

martins 

všechny recenze uživatele

Jojo dalších z těch historických béček z 80 let. Italové vyměnili žánr westernu za fantasy. Není to špatné, opět smyslná Sabrina Siani v roli princezny Valkari, která jediná přežila masakr královské rodiny. Zlý Morak se za pomocí velitele stráže chopil hradu a musí se před úplňkem s princeznou oženit, aby získal Ohňový trůn. Princezně pomáhá svalovec Siegfried.. ()

Reklama

Reklama