Reklama

Reklama

Luxus

(seriál)
  • Česko Největší luxus na světě (více)
Velká Británie, 2019, 6x43 min

Režie:

Jo Conchie

Kamera:

Charlie Laing
(další profese)

Obsahy(1)

Vítáme vás ve světě vybraných radostí, kterému vládne luxus, pohodlí a krása. Seznamte se u nás s hračkami těch nejzámožnějších a poznejte přepychové prostředí, v němž žijí superboháči. Možná se vám tu bude chtít zůstat... Životní styl plný dekadence a lesku, před očima nám defilují dech vyrážející hotely, domy a domovy, automobily, superjachty a soukromá letadla. Nabízíme vám teď setkání s těmi, kdo tuto výjimečnou formu života zajišťují, jakož i s těmi, kdo za ni platí. Předběhnout ostatní, žít jako ve snu, mít něco, co nikdo nemá – vítáme vás ve světě "virtuálních iluzí". (TV Spektrum)

(více)

Recenze (4)

subic 

všechny recenze uživatele

Tam kam se běžný smrtelník nikdy nepodívá a co nikdy nebude mít, tolik dokument BBC. Tak třeba ty jachty, to je 10+ mio liber a navíc provoz je od 1 mio liber ročně. Ale zase třeba v Nice si lze takovou jachtu pronajmou od 3k liber denně a to ví i Mirek Topolánek. A taky samozřejmě loajální personál, co se stará o majitele a hosty na jachtě 24/7 lépe jak v 5 hvězdičkovém hotelu. Je tu důležitější kapitán nebo kuchař? Domy snů jsou taky zajímavé, ale škoda že tu ukázali jen několik z LA, jsou přeci další zajímavá místa. Nejluxusnější hotely a to vč. těch evropských, ubytovávají se v nich královské rodiny a vedle nich celebrity. Už jsem spal různě v několika 5 hvězdách i v pražském Hiltonu, ale toto je zase ještě o level nebo o 2 výš a jde tu o to, co ještě navíc pro ty zákazníky vymyslet. A pak ta soukromá letadla anebo když na něj nemáš, můžeš si ho pronajmout, od těch malých 6místných a až třeba po ten největší charter Boeing 737-300 s těmi nejluxusnějšími vymoženostmi jak někde v hotelu. A nakonec auta, R-R, Bentley či Maybach tu jsou zmíněné jen krátce, prémiovky jako Mercedes, BMW či Lexus vůbec, to nemá ten punc luxusu, za to za supersporty a hypersporty je tu hodně věnovaná pozornost Lambu Urus, místo toho bys si radši uměl představit Ferrari, Pagani či Bugatti. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Chudáci, žebráci, holota stojí zapomenutá u plóta :) ...mě to bavilo. Tolik lidí se na světě jebe, ale někteří ne ;) . 75%. ()

Reklama

williamriker 

všechny recenze uživatele

Zajimavy dokument, az na par ultra miliardaru je tam spousta chudych bohatych. Nektere realitni agentky vypadaji ze nemaji ani na poradny kostymek. - Jako okenko k nahlidnuti co se da za penize poridit a zazit pekny dokument. Obcas mi vsak pripadalo ze se jedna o nastrcene lidi a vykonstruovane scenky pro ucely dokumentu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama