Reklama

Reklama

Klaun

(seriál)
Německo, (1998–2001), 33 h 1 min (Minutáž: 45–46 min)

Hrají:

Sven Martinek, Diana Frank, Thomas Anzenhofer, Volkmar Kleinert, Andreas Schmidt-Schaller, Bernhard Bötel, Juraj Kukura, Teresa Harder, Hendrik Duryn (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Nejděsivějším zločincem je bojovník za právo a spravedlnost, ukrytý pod maskou klauna. Sven Martinek jako hlavní hrdina Max Zander zasvětil celý život boji proti zločinu a pracuje jako špičkový agent mezinárodní policejní agentury. Při zásahu proti ruskému mafiánskému bossovi však ztratí svého nejlepšího přítele Lea. Když si ujasní, že legálními prostředky Leovi vrahy nikdy nedostane, rozhodne se potlačovat zločinnost dále už jen na vlastní pěst. Vzdá se své identity a zločincům nahání hrůzu ukrytý pod zlověstnou maskou klauna. S pomocí přátel - novinářky Claudie, pilota Tobbsa a právníka Ludowského - nedá vrahům, vyděračům, mafiánským bossům a dalším nebezpečným zločincům vydechnout ani na chvíli. Je jim totiž neustále v patách! (TV JOJ)

(více)

Recenze (36)

woody 

všechny recenze uživatele

Slušný německý seriál taková Kobra 11 s více než jen dálničními honičkami.Pár podařených kaskadérských výkonů.Celkově akční průměr. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nádejný nemecký krimi-akčný seriál z konca „90´s“. Sympatické herecké postavy („Dobbs“-a som mal veľmi rád), ale ten príbeh časom postupne začal strácať na kvalitách. Viem, u väčšiny seriálov to je najtypickejším problémom. Ale tu tá situácia bola trošku horšia... // Avšak zostali aj dobré spomienky... Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Takový ten německý televizní akční standard, u kterého jste si nemohli stěžovat na přílišnou originalitu nebo inteligenci, ale uspokojivou kvótu střelby, honiček, výbuchů a zpomalovaček to vždy naplnilo. ()

Unterschleif odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha byť za každú cenu cool a vtipný môže často skončiť presným opakom. A toto je ten prípad. Tvorcovia chceli vytvoriť druhú kobru 11, ktorá sama o sebe za veľa nestojí, no ani to sa im nedarí. Postavy sú strašne "vlezlé" a akékoľvek snahy tvorcov presvedčiť diváka, aby si ich zamiloval zlyhávajú. Hádam jediným plusom je Diana Frank - myslím jej výzor, nie herectvo. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Na konci epizody se objeví vrtulník ze seriálu Medicopter 117 (od r. 1998), který v epizodě pilotoval skutečný pilot Hans-Jürgen Ostler. Hans s vrtulníkem létal i při natáčení seriálu Medicopter 117. (patrik1177)

Reklama

Reklama