Reklama

Reklama

Klaun

(seriál)
Německo, (1998–2001), 33 h 1 min (Minutáž: 45–46 min)

Hrají:

Sven Martinek, Diana Frank, Thomas Anzenhofer, Volkmar Kleinert, Andreas Schmidt-Schaller, Bernhard Bötel, Juraj Kukura, Teresa Harder, Hendrik Duryn (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Nejděsivějším zločincem je bojovník za právo a spravedlnost, ukrytý pod maskou klauna. Sven Martinek jako hlavní hrdina Max Zander zasvětil celý život boji proti zločinu a pracuje jako špičkový agent mezinárodní policejní agentury. Při zásahu proti ruskému mafiánskému bossovi však ztratí svého nejlepšího přítele Lea. Když si ujasní, že legálními prostředky Leovi vrahy nikdy nedostane, rozhodne se potlačovat zločinnost dále už jen na vlastní pěst. Vzdá se své identity a zločincům nahání hrůzu ukrytý pod zlověstnou maskou klauna. S pomocí přátel - novinářky Claudie, pilota Tobbsa a právníka Ludowského - nedá vrahům, vyděračům, mafiánským bossům a dalším nebezpečným zločincům vydechnout ani na chvíli. Je jim totiž neustále v patách! (TV JOJ)

(více)

Recenze (36)

woody 

všechny recenze uživatele

Slušný německý seriál taková Kobra 11 s více než jen dálničními honičkami.Pár podařených kaskadérských výkonů.Celkově akční průměr. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Takový ten německý televizní akční standard, u kterého jste si nemohli stěžovat na přílišnou originalitu nebo inteligenci, ale uspokojivou kvótu střelby, honiček, výbuchů a zpomalovaček to vždy naplnilo. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

no co to je za klauni todleto? místy se člověk i zasměje, ale ne vždy v tom byl asi tvůrčí záměr... pár dílů se přežít dá... 30% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ je v tomto prípade klaunom režisér a každý tvorca a protagonista seriálu. O triedu aj dve horšie, ako Kobra 11. Tie zhruba tri časti mi úplne stačili. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohol som pri tom dlho vydržať to sledovať. Zdvíhalo mi to žalúdok, ako sa vraví. Toto nebola moja šálka kávy. Zlá akcia, zlý dej, zlé prostredie, zlé dialógy, skrátka slabota. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Akční Kobra 11 trochu jinak, s maskovaným hrdinou který potírá zločin i bez superschopností. Pokud tedy mezi ně nepočítáte slabý děj a nelogické pointy. Nicméně i tak se jedná o poměrně efektní německou jízdu, která zájemce o německou televizní tvorbu zajisté osloví. ()

GILLWANDER odpad!

všechny recenze uživatele

Vtedy cool, dnes děs! Dosť rozpačité, nezmyselné, samozrejme nelogické a herecky údesne zahrané. Seriál vhodný pre analfabetov a pre tých čo stále veria na Santa Clausa...0% ()

Raven0 odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se u seriálu takto nezasmál jako u tohoto. Taková veselá groteska se jen tak nevidí. I na němce je to dost. ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o německý seriál to není vůbec špatné. Některé díly dobré, jiné horší, jako všude. Plusem jsou kaskaderské výkony hlavní postavy. 40% ()

Narcis 

všechny recenze uživatele

4 hvezdy ciste z nostalgie. Na zakladce sem na tom ulitaval. Pribeh byvaleho agenta v masce klauna me fascinoval ... ()

BlueZero 

všechny recenze uživatele

Strohé scenáre musí asi doplňovať režisér počas natáčania, a tak to potom aj vyzerá. A dosť slabo sú na tom aj bojové scény. ()

Reklama

Reklama