Reklama

Reklama

Ruddy se setkává s Colombem. Evans se dostává do obtížné situace s generálním ředitelem společnosti Gulf & Western. (SkyShowtime)

Recenze (7)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak moc jsem si přál, abych byl fanouškem Godfathera, protože tahle epizoda naprosto dokonale zachytila kouzlo filmové produkce, až mi běhal mráz po zádech. Nezapomenutelný zážitek. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další jednoznačná pětihvězda. A nedokáže tomu zabránit ani ta děsivá ofina, kterou nainstalovali na hlavu Juno Temple a kterou jsem vydržel po dva díly nekritizovat. I třetí epizoda pro mě byla naprostou lahůdkou. Napětí, atmosféra, děj, obsazení, to všechno se mi spojuje v jednu velkou dokonalost. Jestli to takhle půjde dál (a já o tom nepochybuji), budu si muset udělat místo v mé desítce oblíbených seriálů, protože se mezi ně tato záležitost stoprocentně zařadí. Jsem rád, že se ještě umím takhle nadchnout, protože jsem při komentování / recenzování starších seriálů nabyl dojmu, že se měním v zapšklého morouse. / Poučení: Najdi si svou vášeň. Možná budeš šťastný. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Vypadá to skvěle, ale nemůžu to podepsat, dokud nebudu mít rozpočet a… takovou tu věc, víš, co myslím. Je to z papíru, má to tak 120 stránek…“ Každopádně scénář už se jen piluje. Teda musí z něj ještě zmizet slůvko „mafie“. A pak na něho kývnou všechny dotčené strany. Ovšem pánové Coppola a Puzo se rozjeli a má o pár desítek stran víc… Kmotr se nerodil lehce a Coppola si toho během natáčení nevytrpěl málo. Rozhodně je to kvalitní série, ale za mě zároveň nepřekvapivá pocta. Holt začínající producent Al Ruddy do hollywoodských pravidel vlétl střemhlav. Miles Teller ho hraje úsporně a s jasně pronikavým hlasem. Celkově je to herecky moc fajn, i když na pitvoření přehrávajícího Giovanni Ribisiho pořád nemám názor. Ale spíš mi asi nevadí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Juno Temple (Bettye McCartt) na adresu Janis Joplin povie: "Je smutné zomrieť kvôli nejakej zrušenej švédskej trojke." Je to narážka na informácie, že v dobe svojej smrti, 4. októbra 1970, mala Joplin dvoch partnerov: snúbenca Setha Morgana a milenku Peggy Casertu. Joplin na túto noc pozvala obidvoch k sebe, kde sa mali "zabaviť". Ani jeden z nich sa však nedostavil, a tak si nachystaný veľmi silný heroín (údajne až desaťkrát silnejší než bežne) dala sama a podľahla smrteľnému predávkovaniu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama