Reklama

Reklama

Marlon Brando a Al Pacino by měli hrát hlavní role. Ruddy získá podporu Colomba. (SkyShowtime)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rošády kolem natáčení a další rošády kolem rošád o natáčení… Skvěle napsané, zahrané i zrežírované, ale ani to mnohdy nestačí. Holt prostě půjdu trochu proti proudu. Asi je to pořád dané mým vztahem k původnímu filmu. Pro fanouška musí být čirá radost sledovat to, jak vznikaly legendární scény, já k nim ale jednoduše nepatřím. Nikdy jsem na výsledku zvlášť neujížděl: prostě viděno, odškrtnuto. I tak si užívám prostředí, kulisy i atmosféru, ve které se prolíná svět filmařů s organizovaným zločinem, který tam venku pořád hodně ve velkém je. Myslím (co jsem kdy četl), že Coppola byl svéráznější a komplikovanější postavou, než kterou vidíme v sérii. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, už je to definitivně jisté; o nějaké nezaujatosti či dokonce snaze o objektivitu z mé strany nemůže být vůbec řeč. Tvůrci seriálu si mě zaháčkovali tak dokonale, že by mě mohli ztratit jedině tím, kdyby do role mladého Jamese Caana obsadili Idrise Elbu a do role Diane Keaton Rihannu. K ničemu podobnému ale zatím nedošlo, takže je můžu jedině chválit za to, jak dokonale propojili fakta s fikcí a jak skvěle tísnivou až hrozivou atmosféru dokázali vytvořit pro jedinou nedlouhou scénu. No, co víc k tomu říct? Já si to prostě užívám. / Poučení: Pečlivě si hlídej myšlenky. Lidé ti někdy splní i to, co ti na očích vidí. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Půjdu asi trochu proti proudu, ale přišlo mi, že by šla tato epizoda minimálně o polovinu zkrátit. Obsahuje přehršel dle mého zdlouhavých scén a dlouhých vysvětlování, které divák už dávno pochopil. Možná jsem namlsaný z předchozích epizod, kde se děj ani na chvilku nezastavil. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama