Reklama

Reklama

John a Makee se smiřují se svou společnou vizí; Halseyová musí zachránit svou misi. (SkyShowtime)

Recenze (17)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na události bohatá epizoda, vztahy a motivy krystalizují, emoce ovlivňují úsudky... . Bohužel jde o předposlední epizodu....resp. s největší pravděpodobností už se v této řadě s Chiefem nepotkáme, protože poslední epizoda se jistě bude věnovat druhé linii s rebelkou... . Zůstává tedy mnoho nezodpovězeného. Snad nebudeme na pokračování čekat moc dlouho...Halo mě minimálně s tou Johnovou linií baví. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh nie je skvelý, pretože som si túto epizódu vôbec neužil, veci boli všade a príbeh sa snaží naplniť niečo, čo tam nie je a zdá sa, akoby sa tam veci vždy obuli a nemalo to zmysel. To, že spartania veria viac Halsey ako Master Chiefovi je urážajúce, keďže spolu vyrastali a trénovali od detstva. V tejto epizóde je príliš veľa vedľajších zápletiek a scenáristi využívajú alternatívnu časovú líniu, aby do halo priniesli podpriemerný a generický príbeh a nepoužívajú ani základné lore, ktoré boli použité v predchádzajúcich epizódach. Je mi ľúto hercov, ktorí sa snažia pre tento projekt urobiť maximum, ale brzdí ich písanie. Táto epizóda je rovnako zlá ako minulá epizóda vedúca k degradácii na logiku halo a na obyčajnú logiku ako takú a štve ma, že scenáristi nerešpektujú halo lore a fanúšikovskú základňu, aby priniesli generické sci fi a snažia sa povzniesť nad to, čo už bolo stanovené, čo sa od nich očakáva, ale snažia sa zapáčiť skupine, ktorá tam ani nie je. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Master Chief se nám zamiloval, ach jo. Celá ta romantika tam vůbec nepasuje. Jinak je to ale zpátky ve hře. Hlavně posledních 20 minut je výborných a velmi pumpézních. S totální náběhem na další epizpdu. Tak snad už to znova neposerou! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama