Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele. (Netflix)

Recenze (28)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle skvost z Mexika od úplně neznámých tvůrců a herců je za poslední dobu jednoznačně to nejlepší, co se objevilo nejen na celém Netflixu, ale možná v celé kinematografii. To, co původně začíná jako banalita, a tedy snaha o prokázání vraždy, se postupem času převrhne v intenzivní a strhující podívanou dosahující biblických rozměrů a já jsem nadšený jako ještě nikdy. Způsob, jakým je seriál podáván tj. retrospektivní vyprávění událostí a vzpomínek + dění v přítomnosti dávající do kupy finální obrázek, je sakra poutavý, každý díl si drží svůj standart a každý přinese klíčový moment vedoucí k závěrečnému rozuzlení. Postavy jsou sympatické, skvěle zahrané a každý charakter se v průběhu seriálu vyvíjí od nevinného člověka po šíleně hnusnou svini se svým vlastním, zvráceným tajemstvím. Během seriálu si divák bude vymýšlet stovky teorií, jak, co, kdo a proč, ale finální zvrat s ROZHODNĚ NEJLEPŠÍM CLIFFHANGEREM zamíchá úplně vším a jestli mi hned nedají druhou sérii, tak se zblázním. Osmý díl považuju za vrchol jakéhokoliv seriálu a nejen tam, ale v celém průběhu jsem byl napjatý, měl jsem husí kůži a pouštěl si další a další díl jako drogu. Nepopsatelný seriál a už teď to řadím na topku celého mojeho žebříčku a klidně bych si první řadu sjel hned teď znovu, protože takové emoce ve mě ještě žádný předtím nevzbudil. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo zabil Sáru? No já vám to rozhodně nepovím, ani kdybych chtěl. Z obrazovky na mě totiž vydefilovala partička hystericky přehrávajících, důkladně progelovaných a mimořádně slizkých metromačů a homokládů, jímž zdatně kundovala afektovaně intonující a strojeně gestikulující kohorta prkenných, totálně vybrakovaných plastických trhavin s tlustýma, krabatýma prdelema, narvaných do o dvě čísla menších šatů, a ten nesporný výkvět živočišného neherectví za zvuků hudby z porna a s dialogy jako z Ústavu pro léčbu cerebrálních malformací rozehrál krystalicky žumpoidní mexickou telenovelu tak prudce sofistikovanou, že mi po třetím díle narostlo vole, měl jsem neodolatelnou chuť hladit kočky, skáknout si s pár životem zklamanými obézními padesátkami na dortík a na bingo, načež s nimi pak pořádně zapařit u TV Šlágr. Tak jsem to raději vypnul. Takže ať už Sáru zabil třeba José Armando Tontuelo, utajovaný čtvrtý levoboček zlotřilého miliardáře, dona Juana Marca de Inbecilidad a jeho homosexuálního komorníka Paca, nebo Esmeralda Putañismo, holka tuk a strie, udržující vášnivý a nesmírně romantický incestní vztah se svým postiženým bratrem Enriquem, o němž si celou dobu nedopatřením myslela, že je to nevlastní strýc tajemné bohaté vdovy a gastronomické mecenášky Pillar Abohetado y Coprpulenta, skrývající špinavé rodinné tajemství o tom, jak ji hanebně zradila její vlastní tortilla, jsem štěstím bez sebe, že jsem se to nedozvěděl. Sedm dalších hnisajících dílů by mi totiž mohlo klidně přivodit rakovinu vkusu či traumatickou demenci. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Who cares who killed Sara! Tímhle mě Netflix vůbec nepotěšil. Ve spojení Mexiko/Thriller/Mysteriózní člověk čeká mexické kartely, obchod s bílým masem, mučení, vraždy, drogy, ale kdepák tohle je Soft telenovela z Mexika, která je čisté drama a za celý seriál se tam doslova nestane nic zajímavého. V prvním díle to ještě jde, chlap vyjde z vězení po 18 letech plánování a rozhodne se mstít rodině, která ho tam dostala. Člověk by čekal, že za 18 let vymyslí šílený plán jako Profesor v Money Heist, ale tady se zmůže maximálně na výhružky nic jiného. Ke konci seriálu jsem marně doufal, že alespoň půlka lidí bude mrtvá, ale to jsem byl přehnaně optimistický. Tohle je klasické melo drama, kde se řeší rodinné vztahy, kdo s kým chrápe a kdo koho podvádí. Jediné, co potěší jsou četné erotické scény, to je taky to jediné, čím tvůrci dokážou zaujmout, pokud není na scéně ústřední gay couple, kteří tam jsou snad častěji než hlavní hrdina 😃 Scénaristicky mi to přišlo slabé ( Mexiko přece jen není Španělsko), postavy mi k srdci nepřilnuly, každých 5 minut je tam otravný flashback, kde jsem měl problém vyznat se, o kterou postavu se jedná a jelikož se tam neděje nic, co by mě zajímalo, tak i zábava šla bokem. V 5 díle jsem váhal, zda mám seriál dokoukat a udělal bych líp, kdybych to vzdal už tehdy. Největší zhovadilost seriálu je, že to, na co divák 7 hodin čeká, si tvůrci šetří pro případnou druhou sérii a u té já už nebudu. Ženské a milovníci telenovel/dramat budou možná spokojení, já si teď budu muset jít pustit samuraje s ninjama na spravení nálady. Tohle byl vyloženě ztracený čas. 4/10. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

No a toto je čo za absolútne primitívnu, doslova slizskú pičovinu? Takže takto. To, že to má “look” telenovely ešte prekúsnem, ba dokonca aj to totálne umelé, netalentované herecké obsadenie s nepresvedčivými výkonmi. Nuž ale ten samotný príbeh, no najmä ten dementný spôsobom, akým sa dej rozmotáva, pričom jedna hlúpejšia pasáž strieda druhú, to už mi teda fakt vadí. Toto nemá s inteligentným krimi projektom nič spoločné, pričom toto docenia akurát tak ženy či začiatočníci s daným žánrom. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

V Mexiku zdravě vyvažují vynucenou buznofílii reálným poměrem heterosexu...i když úplně reálné to asi taky nebude, ale pořád lepší než v USeuro produkci... Jinak je to svěží krimi, plné krásných bab s luxusními těly a neutuchající chutí... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

To ako vážne myslia, že bude druhá séria? Ako na čo to bude dobré? Založiť celý seriál iba na tom, že divák pozná vraha a hlavný hrdina sa chudák trápi vo svojej nevedomosti môže fungovať iba pár častí, a tie sa práve minuli. Vrah je totiž jasný už veľmi skoro, ale aby človek nezostal na pochybách, ešte v poslednej časti sa dostane divákovi aj obraz. Založiť druhú sériu na nejakej zcestnej tajomnosti Sáry s temnou minulosťou je už dosť mimo. Malo to skončiť už teraz a bolo by lepšie. Čo sa týka dejovej linky, nemôžem tvrdiť, že by bola vyslovene zlá, dokonca som sa na jednom mieste slušne nadpriemerne pobavil - keď mali v predposlednej či poslednej časti to rodinné stretnutie a všetko to na hlavného grázla prasklo. Ale to je asi tak všetko, väčšinou samá nuda s pár zábleskami priemernosti. To najhoršie je však herecká stránka, tá bola vážne príšerná. Syn toho grázla Rodolfo mi napríklad pripomínal nasratú gorilu, ešte tak aj chodil, zhrbený a s rukami pod kolená. No hrôza. Ale aspoň sranda. Podpriemer. 40/100 ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Podivná romance smíchaná s thrillerem, která se vyznačuje především tím, že téměř všechny postavy, které mají víc prostoru než 3 věty, jsou tak nějak hráblé, narušené nebo jiné, přičemž homosexualita je fakt to nejmenší. Takže jak asi může dopadnout seriál, kde značkou psychopat či socioat lze označit každou druhou postavu? Viděna 1. série a z upoutávek na druhou to vypadá, že bude ještě hůř. ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Telenovela v skrátenej verzii. Naivná otravná kravina. Všetky postavy sprosté, jeden blbý nožík, jeden zlý majiteľ kasína trpiaci toxickou maskulinitou a homofóbiou, a nejaká blbá mŕtva kurva Sára. Dopozeraných päť dielov, ďalej nebudem strácať čas nudou. ()

Silwer 

všechny recenze uživatele

Neni to spatny,cloveka to bavi a pomerne to odsejpa..8 dil je nejlepsi z cele serie..Jen skoda ze pozorny divak co ma nakoukano vi o co jde od druheho dilu..Uz jsem totiz neco podobneho videl😊 Neurazi-nenadchne.. ()

DavidHolub 

všechny recenze uživatele

Začátek byl skvělý, ale poté už mě to přestalo bavit a já tak první díl sotva dokoukal. Není tam nic kvůli čemu bych pokračoval dál./ 40%/ ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle "skvost" ukazuje na smilstvo, prohnanost, zradu, neřesti a agresi heterosexuální populace, proto je v seriálu kladen největší prostor dvěma gayům,jejich čistotě vztahu a vůbec disponují vším nejnej... a jejich právům na dítě. Celá série vcelku o ničem jiném není a nějaká vražda nějaké holky, která si to rozdala se dvěma muži, je vedlejší linie seriálu. ()

iz67 

všechny recenze uživatele

Hmm. Mexicani natocili komedii. Jediny problem je, ze o tom nevedi. A ja asi propil mozek, ze jsem si od zacatku nevsiml, jaka je to hovadina, protoze nejen od pulky se vsichni chovaji naprosto nepochpitelne, nelogicky, blbe. A nebo pochopitelne, ale jako uplny vypatlanci. Nemluve o hereckych vykonech. Smesny, smesny, smesny! A divny, poprve se shodnu s Verbalem. ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Dynamické, dejovo sýte, ale v tomto prípade kvantita prevyšuje kvalitu. Telenovela s mrdkou na každom kroku & rohu, x-miliónov nezmyselných scén a hlavne nasilu vytvorených dejových línii. Príbeh je maximálne nelogický a často až dementný. Najviac tento seriál vystihuje slovo NASILU. ()

uhlerado 

všechny recenze uživatele

Chuť mexickej telenovely s modernými prvkami neohuri neurazí, no už som presyteny týmito stále rovnakými oblbovackami ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Wow, už druhý mexický seriál, ktorý som videl v krátkom čase a doslova ma šokoval s veľmi dobrým spracovaním. You cannot hide na naštartovala a Who killed Sara úplne dorazilo. Zabudnite na mexické telenovely toto dámy a páni je poriadne zamotana, dramatická nálož z úplne iného súdka. Veľmi dobre spracované kedy od začiatku neviete kto mohol zabiť Sáru, čo sa tam stalo a postupne sa odhaľujú desivé tajomstvá jednej na verejnosti uhladenej, vplyvnej rodinky, ktorá ukrýva šialene úchylky. Skvelo nacastovani seriál sympatickými hercami a seriál šľape od začiatku až dokonca a nezastavíuje, nemá hluché miesta a končí tak, že jednoducho chcete vidieť druhú sériu a neviete sa jej dostať. Veľa sexu, veľa intríg, veľké drama a zápletky, ktoré nemajú konca. Tento seriál nehrá na akciu, ale na výborné vystavaný príbeh do ktorého sa toho ešte veľa zmesti a nikdy nevie kto je vinný viac a kto menej. Mexico za tento seriál sa môžete po búchať po pleci. Dobra práca, tlieskam vám! ()

Feferonka1 

všechny recenze uživatele

TAK TO JSEM FAKT NEZVLADL DOKOUKAT :( ZÁPLETKA KLASICKÁ,PROC NE. ALE STRAŠNĚ ZACYKLENÉ, ZPRACOVANÍ BÉCKOVÉ S TRADICNI OSLAVOU GAYŮ,JAK UŽ TO TAK TED VE FILMECH CHODÍ. SMUTEK. ()

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama